Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
da, ali meni brate treba onaj sa senzorom, znači što mjeri temperaturu rashladne tekućine, jel... tj. motora...
Svi ti pokazuju samo temperaturu do 70C, sto je jako malo inace jedino sto pokazuje vise na ebayu je senzor za pecenje, ide do 350 ili tako nesto, samo nemam pojma kako da rastavis
Pa skines njegov termostat i prikopcas na svoj :icon_scratch:Ko zna do koliko on pokazuje,termostat mu je na 70 deklariran,kad prikopca na svoj mjeri do koliko hoce a i ne bi mu temperatura trebala bit puno veca
ubiveen ti sf
zasto na predzadnjoj izgleda kao da rep ukoso stoji
strava izgleda
jel ovo volan od dragstera?
to mi se najvise svidja na kosacici haha
Uuu dobro ovo izgleda,svaka čast Ali nisam mislio da ce to tak brzo bit...Iznenadio si sve nas
mogu ti reći da i meni brate... iako je to "sumnjiva" stvar i lome se ukusi na njoj... jednim se sviđa drugima ne... baš kao i dragster,,, niko nije ravnodušan.. ali ja sam ga uzeo iz razloga što sam ga nabavio za 550kn sa ručkama, utezima i satom... dok bi recimo za drag volan, lulicu, utege i km/h dao preko 1500kn i opet nije "unikatno"...ali opet, poštujem svačiji ukus