eh evo me opet ... ovako naso sam diznu 66, ubacio, motor vise ne dimi, sve je ok sto se tog tice, boja svjecice ok, mada mislim da bi mu mozda 68 jos bolje sjelo ... medjutim, na ruckici od gasa, od 100% okreta, prvih 60% nista se ne desava, tj. ne prima gas fakticki (iako fizicki, u karbu, igla se dize i na full gasu je skoz dignuta kako i treba bit), od 60-100% radi ... i to otprilike od 60-90% prima gas ali sav motor malo vibrira i relativno lose ubrzava, tek kad okrenem bukvalno na full gas, onda radi "normalno" tj. bez vibracija ... ujedno sam cacko i prenos i stavio sam zuti centralni i rijesio onaj problem koji sam imo sa "snagom" kroz ubrzanje sad kontinuirano ubrzava od nule do krajnje (nista sem tog nisam mjenjo) ... takodje i krajnja je iz nekog razloga smanjena, otprilike 75 je neka maksimalna brzina koju mogu postic na pravcu ...
eh sta sam jos primjetio da je problem, naginjanje motora u krivinama utice na ubrzanje motora, takodje nekad kad dam pun gas u voznji ko da krene da ga ugusi pa se predomisli i procepi, sve u svemu ne ponasa se normalno al uopste ... imal ko kakav savjet sta da uradim sljedece?