ovako posto vise nisam mogo cekat, ostavio sam sve kako je bilo osim dizne, nju sam stavio vecu i igla je isto osala kako je i bila tj. od 6 podioka kolko ima za postavljanje, ja sam zakacio onu licnu na peti podiok ... dakle sad trenutno karb je nastiman ovako: Dizna 90, Pilot 40 i Saug 45 ...
Skopco sam ga, upalio, ostavio malo da radi da se zagrije, dok sam to radio otvorio sam cep od vode kako mi je i receno, kada malo dam gas primjetio sam u bocici od vode da voda pocne cirkulisat sto znaci da vodena obavlja poso.
Nakon sto se skuter malo zagrijo nastimo sam karb idle mixture, prede ko mackica na leru trenutno, kako ce se ponasat u voznji i da li ce se pregrijavat to cu znat tek sutra sad mi kasno da se idem vozat ...
A u medjuvremenu imam novo pitanje, primjetio sam opet dim iz auspuha ide, nije u onoj kolicini kolko je bilo prije, al ga definitivno ima. Sta to znaci? Ja mislim da znaci da ide previse goriva u cilindar u odnosu na zrak i ako je tako znaci da moram nabavit manju diznu ili sta?
P.S.
@ dr. mrgood ok drug to sve ce morat cekat sutra, ja se samo nadam da cu uspjet rijesit problem ... a ujedno da te pitam, sta ako je dizna prevelka?