I ja se već 3 dana borim sa 17,5 phva, i nikako. Doduše znam da sam sa karburatorom najslabiji, pa i ne čudi.
Mašina složena prije 600km Black Trophy 70cc, Radilica pune polutke, Dellorto 17,5 PHVA igla A20 spuštena skroz, bila i na drugom zubu, dizna 80, bila i 76, Multivar 5,1gr, TP remen, novo serijsko kvačilo, bijeli centralni i bijeli federi kvačila, Malossi Flip, airbox serijski. Malo se igrao oko karburatora uz pomoć Pčele, i sredim ga, odvozio odlično oko 500km, i prije par dana jednostavno krene kašljati, trzati čim se doda jači gas. Nova svjećica, ista stvar, pregledam bobinu, lulu, sve 5, skinem karburator, gorivo lije, znači vakum pumpa. Naravno kak je to Dragster star 22 god. pukne mi dio rezervoara gdje ulazi pumpa😤, idemo dalje, stavim novu pumpu, sredim rezervoar sa Bisonom 2k za plastiku, upalim, super radi, al opet isto.
Jutros pregledam skoro sve, drugi plovak u karburatoru, isto, druge lamele usisa, isto, prirubnica zdrava, kako god riktao karburator on radi isto.
Nemam pojma šta više promjeniti i vidjeti, misterija, ili mi podmeću, a možda i netko me sabotira😂🤦🏻♂️
Imam novi zapakirani Dell 17,5 pa ću sutra probati sa njim, ali i ovaj je detaljno očišćen.