Previsoko je sigurno. Vjerojatno nemas nista lufta na rucki gasa.
U pravu si, jer kad sam mijenjao sajlu samo sam spojio sa starom i provukao kroz plastike, da ne rastavljam sve plastike.
Vjerojatno prekratka sajla...ili predugi bužir, najbolje usporediti sa starom.
Sinoć mi je to palo na pamet, zbog položaja šibera iako je sajla skroz produžena do kraja.
Uspio sam skratiti bužir, i sad je šiber gdje bi trebao biti, al' nema šanse upaliti ga😤
Svjećica baca iskru, gorivo dolazi u karburator, ali ne pali ni sa start sprejom. Negdje grdo griješim, a nemam pojma gdje.
Problem rješen uz pomoć Pčele, pa mu se i ovako zahvaljujem. Najveći problem je bio karburator, a i ja sam tu najslabiji što se znanja tiče. Kad se sve dovelo u red, problem sa serijskim auspuhom, nedavno ga je bura bacila, pa se iskrivio, točnije grana se iskrivila, pa sam na kraju stavio novi Malossi Flip sa " Cro Dragster" projekta, a Yasuni R carbon koji je i bio namjenjen za projekt će biti prepravljen da se može montirati.
Znači prvi Dragec je trenutno: novi ležajevi i semerinzi radilice i getribe, radilica pune polutke, Black Trophy 70cc, Dellorto 17,5, Multivar 7gr, Polini karbon lamele, Malossi Flip auspuh, novi Malossi bijeli centralni, i bijeli federi kvačila, novo serijsko kvačilo.
Nadam se da će potrajati😁