Zavrsna rjec!
Nakon ispitivanja zakljucak je da je ECU popusio svoje!
Direktno spajanje lampice na dzek od zelenog injektora daje kontantnu svjetlost, sto nije slucaj sa plavim injektorom, on blica pri alnaserovanju.
Ako neko ima za prodat neka se javi!
Pozdrav!
Problem rjesen! Ovi od kojih sam kupio skuter su pomjesali dzekove od temp senzora i injektora. Ni ja nisam bolji od njih da to nisam primjetio odmah, ali jesam napokon sam nasao gresku, Gilera radi lijepo!!!
https://photos.app.goo.gl/HFsDwzv1okkf5DRG9
Nevjerojatno! Ovo jos nikad nitko valjda nije napravio, da je zamjenio zeleni i sivi dzek, jer prelogicno je, a i taj dzek od temperature je jako tesko uopce ubosti u injektor haha a zeleni je fino pod kutem napravljen da lijepo klikne na zeleni injektor.
Znaci zeleni injektor i zeleni dzek, a sivo zuckasti senzor temperature i sivi dzek.
To su ljudi mijenjali na Apriliama Ditech Morini, jer su na oba dzeka zice savijene pod kutem oba su crna pa mi je jasno, ali ovo...
Jako mi se svidja Runnerica, Svedsko sunce je nije ni taknulo. Ja sam ti isto jedan od zainteresiranih posto si rekao da vozis Mp3 500, pa evo, naci cu neku last minute kartu, doletjeti s getribom, i auspuhom i lijepo se vratim nazad da je razradim haha