Dario evo ti cinjenice.. Ove sezone 10000km bez ikakvog sarafljenja.. Za osovinu jbg, nije nova tkd ne mogu nista rec.
Dijelovi se mogu za puno jeftinije naci ako znas gdje trazit
Samo ne kuzim sta se u razgovor ubacuju ljudi koji nisu imali 70 ili BB
Prica stoji,ali si se na pocetku sezone osigurao tako da si si napravio generalku,a to je jedino kljuc uspjeha i da se sa skuterom mozes vozit metodom prst u uho.
Za dijelove sam se ravnao po cijeni novih,da se moze proc jeftinije moze.Tak je i na 70cc.
Meni sat nije ispravan pa ti precizan broj km nemrem rec,ali sam napravio 6soma po satu koji je radio ponekad i dobar dio sezone nije uopce radio.
Od kvarova 2x pumpa goriva(krepala bi da je bilo kaj bilo koja masina bila gore)
Zakrenuta radilica koja je bila serijska i sklopljena od prethodnog vlasnika,pa je vozeno po principu do kad ide ide.
Tako da je isao novi blok i lageri,radilica kineska rabljena iz steka.
Trosak 550kn sa novim karikama.
Pumpa je jedna bila poklon,druga 50kn.
Investicija 600kn u sezoni,a navozio sam se.
Diteku potpisujem sve i on je valjda jedini koji moze dat realan komentar.
A 70cc turpiju planiram koristiti cijelu iducu sezonu na dnevnoj bazi,ne na izdrkavanja vikendom,pa cemo vidjeti kako ce se ponasati tokom sezone.
Planiram preko zime zasparati neke novce,pa si slozit blok kak bog zapovjeda,ne sa kineskim odi mi dojdi mi dijelovima i onda upogonit midrace po ps-u,pa cemo vidjeti.