U krivu si rade... Ja sam sa svojom 172 srkom.ove godine napravio 10000km bez iti jednog kvara. Dok na 70ccm uvijek neki k sarafas izuzev base klasu. I sad zelis otic do grada ko npr ti na racingu pa svako malo stajes da svjecicu provjeris.
Primjer da mozes jeftino proc.je cvetko, slozio low budget jurilicu.
Za obican servis sta ti treba? Remen.. Originalne rolice su vjecne, klizaci 50kn i tak..
Mozemo probat po zavojima da vidis koji se bolje vozi
Sad ako krene tupit svak po svojem,onda budu rasprave od 3 stranice.
Kupujes osovinu kotaca iz kojeg razloga?
Jasil radilicu si stavljao iz kojeg razloga?
Karike na 172 si mijenjao iz kojeg razloga?
Opet cu rec da je po odrzavanju isti k**ra*,a po tuning dijelovima je BB visestruko skuplji,a nebude nikad isao ko 70cc
Cvetko je jedan od vas 10...
Za slozit BB masinu da valja i da to funkcionira treba minimum napravit generalku i poslozit nosac,struju i napravit servis.Da ne pricamo da dijelovi za neke termogrupe nema za kupit,kao recimo karike za 150cc
Za tu egzibiciju treba 5soma kn i imas serijsku recimo 180cc BB masinu koja je u orginalu rang 70cc sa BASE kitom,ili nijansu jace.
Kaj se tice svjecice na turpiji,ja je nikad nisam pogledao na meetu niti sam ista stelao na meetu ili tripu.To mogu potvrditi Dax,Tomi,Suhi i ostali decki kaj su se vozili s menom.
Kaj se tice BB-a po zavojima to je cinjenica,to kaj bi ti bacao usporedbu nas dvojice pa ko brzi,ne bude promijenilo ono kaj se zna.
A za usporedbu 172vs midrace ima video,kao i 172vs base,turpijani 150vs midrace,180vs base,180vs midrace itd...
Pa eto kog zanima sve se da nac na forumu i pogledati.