Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 30 Gostiju pregledava ovu temu.
Gdje bude taj tuljak na spuhu?Blokada ta ?
Dal se moze napravit dupli kljuc od original kljuca! radi se o gileri runner 50!
tnx! i jos jedno pitanje! koja je tocno funkcija onog crijeva na grani auspuha koja je spojena gore iznad poklpca paljenja na neke ventilice,znam da se radi o nekim euro normama,ali stavljao bih rezonantni auspuh i pitam gdje s tim? runner 50
Dal postoji kakvo tehnicko uputstvo o masini za runnera(50)? I dali skidanjem blokade sa auspuha tj onog crijeva na grani auspuha skodi necemu? dali treba karb poslije toga podesit jer koliko sam skuzio to radi na principu da vuce zrak iz usisa i ubacuje ga u granu auspuha!
pa katalizator i treba uništiti
A kad bi stavio rez. spuh,sta s tim napravit! samo zacepit crijevo,bezveze bi vukao zrak iz usisa!
Radi se o gileri vxr, kad stavin zubčanik od faznog i onu šajbu veliku pa ide zubčanik pumpe od ulja, ide tu neka gumica, dali ona stoji u utoru do zubaca na radilici ili dođe na onu šajbicu pa ide preko nje zubčanik pumpe od ulja?
Citat: File 80 - 06 Listopad, 2013, 11:23:57A kad bi stavio rez. spuh,sta s tim napravit! samo zacepit crijevo,bezveze bi vukao zrak iz usisa!Taj zrak ne ide iz usisa nego iz prijenosa i nije potrebno u tom slucaju zacepit crijevo jer je u onoj maloj kutijici nepovratni ventil pa zrak moze samo van, ali ne unutra
uz giannelli reverse spuh,trebao bi stavit vecu diznu,lakse valcice i drugu oprugu!?