Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 21 Gostiju pregledava ovu temu.
Kolege,treba mi pomoć..Imam SR50IE,ditech,stavljeni su novi klip cilindar i svjećica,motor ima iskru ali ne pali,probao sam start sprejom,ubrizgavanjem goriva u cilindar i ništa..Zanima me u čemu sve može biti problem,ja samo znam za injektore i pumpu goriva.Jel može biti do CDI-a?
Citat: AutomaticA3MS - 14 Listopad, 2013, 23:16:25Kolege,treba mi pomoć..Imam SR50IE,ditech,stavljeni su novi klip cilindar i svjećica,motor ima iskru ali ne pali,probao sam start sprejom,ubrizgavanjem goriva u cilindar i ništa..Zanima me u čemu sve može biti problem,ja samo znam za injektore i pumpu goriva.Jel može biti do CDI-a?Itko?I jel paše mašina primjera sa Derbi-a GP1 50,2010 godište na moju Apriliu? Tj na šaraf?
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Skidanje variometera se uči u 2. polugodistu 2. razreda ili tek u 3.razredu Citat: AutomaticA3MS - 15 Listopad, 2013, 21:51:17Citat: AutomaticA3MS - 14 Listopad, 2013, 23:16:25Kolege,treba mi pomoć..Imam SR50IE,ditech,stavljeni su novi klip cilindar i svjećica,motor ima iskru ali ne pali,probao sam start sprejom,ubrizgavanjem goriva u cilindar i ništa..Zanima me u čemu sve može biti problem,ja samo znam za injektore i pumpu goriva.Jel može biti do CDI-a?Itko?I jel paše mašina primjera sa Derbi-a GP1 50,2010 godište na moju Apriliu? Tj na šaraf?Naravno da ne.Iskra,gorivo,kompresija, i skuter mora palit.A ti navodno imas sve...
Imam gileru runner 200 do juce je normanlo palila i sve dok je nisam parkirao jutros kad sam probao da je upalim nece da vergla samo se cuje cak,cak kod anlasera?Zna li neko sto bi moglo bit anlaser ili automat anlasera?Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
imam kymco super 8 2t ac, 70cc kit, 5,7g rolice, tt spuh, drugo je sve standard. zacvikao mi je i dosli smo do zakljucka da pumpa pri krajnjoj brzini ne daje dovoljno ulja.Zanima me postoji li nacin da se podesi pumpa tako da daje vise ulja?