Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 31 Gostiju pregledava ovu temu.
što napraviti kad remen ne ide do kraja? dimenzije original remena za f15?
Za SF2 koju svijecicu sad za zimu? Trenutno je br9es. Ima li smisla stavljati br8es?
Imam Gianneli Rekord na Aprilia SR 50 so 4.5g rolice, drugo e se standard.Zanima me dali da doturim malo ujle u punom rezervaru ili mogu se oslonit na ujlinu pumpu?Mehanicar mi je rekao da doturit 1-2 kapic na svaki pun rezervar kad sam smenio spuh, ali svjecicu mi je ostisla vec na 5300 km (1000km so novim spuh)
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Misljenje o Gurtner karburatoru?Neznam koja je marka,ali prodaje covjek za 180 kn i kaze vozen oko 500 km,jel vrijedi te novce?Jel mi potreban novi karb. imam ZX,Multivar,mijenjane oprugice i centralna.
promjeni mehanicara nema potrebe sipat u rezervar, imas spaner uljne pumpe s lijeve strane dekla, skini gumeni cep na deklu da vidis pumpu i odsrafi spaner da se crtica spusti za mm-2evo identicno ovom http://www.scooternations.com/showthread.php?6288-Piaggio-gilera-advancing-oil-pump
Kad krenem s skutom,lagano zatrese u pocetku,prije nego sto krene! sumnjam na kvacilo ili nesto drugo?
Moze slika blokade ma sportskom auspuhu?Tuljak neki ?
Citat: File 80 - 08 Listopad, 2013, 13:32:42Kad krenem s skutom,lagano zatrese u pocetku,prije nego sto krene! sumnjam na kvacilo ili nesto drugo?Ili zvono ili kvaciloskini kvacilo i pakne pobrusi lagano s grubim smirglomTrebalo bi bit puno bolje.Ako ne onda javi
posto sam novi u tom điru! multivar je zapravo variomat ili? Objasnjenje ako nije problem
Ima li iko isksutva sa Top Performance variomatima ?