Imao sam extremne potrosnje variomata , rolica i klizaca na minarelliju. Znaci rolice dobiju bridcinu u 300km. Leovince su zacudo trajale najduze od svih. Cak sam kupovao KARBONSKE Addige cini minse rolice i nista.
Polirao kanale, nista.
Promjenio barem 10 razlicitih variomata i nista.
Jedno je sigurno. Na piaggiu se originalne rolice ne trose i fakat su prejebeno vjecne. Zbog toga sam ustedio barem deset tisuca kuna s obzirom na kilometre jer bi sve dao za rolice i pokoji strgan variomat. I vjerovali vi, ti meni ili ne, to je jedna od glavnih frustracija zbog cega sam presao na piaggio. Jebiga, tko se malo vozi, nece to niti osjetiti.
Cemu pripisati vjecbost? Definitivno onoj plastici materijaku od kojoh su izradjene piaggio rolice, jer mi se malossi recimo trose,na 3500km su dobile brid u istim uvjetima koristenja, ali opet to nije tako brutalno brzo potroseno ga na ovim maleckim g#vn#rskim variomatima, a krivi su i mali variomati jer u njima rolice brze rade gore dole, i preostaje jos centralna opruga, na maleckim variomatima treba tvrdja pa se povecava pritosak na povrsinu rolica.
E da, i stavljao sam i mast pa nije pomoglo.
E da, i polirao sam rolice, da da, ali brzo se uprljaju.
Samo piaggio koncept i njihovw oroginal rolice, makar je s MALOSSI BRZA REAKCIJA i masina djekuje sportskija