I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 15 Gostiju pregledava ovu temu.
Na onom ysn sa attacka ne.treba nis mijenjat,samo podesit plovak i 21 dode sa ok setupom,osim 50 klipica.Jel to neka priprema za Narda?
Citat: dario007 - 05 Srpanj, 2019, 22:33:21Na onom ysn sa attacka ne.treba nis mijenjat,samo podesit plovak i 21 dode sa ok setupom,osim 50 klipica.Jel to neka priprema za Narda?Onda je to isti, al ja sam ubacio dellorto plovak i iglu. Isto je dosao s 50 klipicem i 90 glavnom ako se dobro sjecam.A ove price za 400 kn dellorto, ne bi reko, mozda polovni. Ovaj kineski je daleko od smeca. Plus sta i da narucim original opet mijenjas pola toga kad stelas. A evo kaze dario da je dobar i taj plovak u njemu. Ja sam zamijenio reda radi sitno je kostalo. Imam 2 ta kineska za cijenu jednog originala pa racunaj. Mozda i jeftinije
Jesi ventile ikad gledao? kupi novi karb 20$ je na ebayu
Kako doci do atomizera na Dellortu PHBN 12 GS ? Zelim provjeriti kojeg imam, do sada sam skinuo casicu i glavnu diznu, kako skinuti atomizer ?
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Jel ima ko minarelli prijenos rastavljen da mi izmjeri točne dimenzije podloške što dođe između bolcne i ventilvara?Našao sam na 2-3 mjesta "original" podlošku, al je debljine 1,5mm i vanjski promjer joj je veći 2-3 mm od promjera bolcne