Siguran sam da se ovo smeće od kacige pri padu raspukne ko lubenica,a skupa s njom i glava,al nema veze mrale,bitno da je jeVtino
Decko je par puta okinio već i kaciga je dalje u funkciji. Ja sam rekao svoje misljenje valjda svi imamo pravo na to, ako nes kupovat zaobides moj odgovor i boli te briga sta ja pisem
Ovdje ocito se ne moze nesta napisat bez da netko ne izruga.. jadno
Aha,ti imaš pravo na svoje mišljenje,a ja nemam,razmišljanje ti je na razini djeteta od 15 godina,inače ovo je forum,a na forumu se raspravlja,samo neki raspravu u kojoj ostali ne dijele nečije mišljenje shvaćaju ko uvredu i sprdanje,a nije
Uz to uhvatio si se na post koji uopće nije bio upućen tebi,nego drugom članu,a na onaj koji je bio upućen tebi da navedeš
konkretne činjenice extra kvalitete plastične kacige od 500kn,na taj nema odgovora
Btw kad kaciga apsorbira samo jedan udarac ona je za smeće jer je odradila svoju svrhu,a onaj koji je i dalje nosi,netko i nakon par padova i udaraca sa dotičnom,taj ne voli svoj život,i to nisam ja izmislio
Potpuno si u pravu DNKZ.
Prcanje i maltretiranje novog se podrazumjeva na ovom forumu pa ko izdrži.
Ima tu bogova s 1000+ nevažnih postova koji neznaju ništa doli nove članove kinjit, onda se okuraže i oni s 200tinjak postova pa si na novima počnu nabijat postove i reputaciju
A zaboravio si bogove koji dođu na forum,pa misle da smo im dužni bit tehnička podrška i gladit guzicu 24/7 jer su lijeni pretražit starije teme,bogove koji pitaju za savjet,a ubiti traže podršku za svoje idiotarije koje su si zabrijali u glavi,pa kad im ukažeš da su u krivu počnu puhat i vrijeđat,bogove koji dođu na forum sa spikom "forum služi da si pomognemo",a ubiti dolaze smarat da im se džaba riješi problem i onda ko te jebe,bogove koji bi slagali high end mašinu za 4 i pol kune pa se pjene kad im kažeš da to nejde,bogove koji će i dalje pitat koje rolice idu na zx-a,a napisano je već 800X...
Općenito novi(a i neki stari) koji dođu tu na forum budu sve neke plačipičke(čast iznimkama),koje ak im odma ne gladiš guzicu i ponavljaš da su potpuno u pravu,nađu se uvrijeđeni,i to potpuno neutemeljeno,jer se ne mogu pomirit da neki imaju kičmu,a ak je oni nemaju to je njihov problem