Evo usporedbe,kupio sam nov multic za BB-a,kao i Nyzvo,ja sam malossi rolice,staze i klizace blago namazao grafitnom masti za polutke.Nyzvo nije nista mazao,njemu je pozderalo rolice,a moje su ko nove.
evo usporedbe
kupio novi multivat bb i 12,5 role sto dođu u paketu su se pojele odmah, al odmah, ni 500km su vec bile za smece, 12,5 su bile prelagane, 13,5 su trajale i trajale, kod brata isto na 150ki, nje ni stavljao 12,5 jer su nam skuteri imali identicne setupe, mislim da su mu 13,5 trajale preko 10000km
ali zato sam ja klizace mjenjao svakih 1000km, klepetalo je strasno, a kod brata su klizaci trajali i trajali, obojca smo imali crne, oni crveni klizaci koje dobijes uz 4t multivar leader, quasar su puno bolji, ali ih nema za kupiti posebno
i nikad nisam imao problema s rolama, multivar za 50ccm je bio hrapav u pm, i role su trajale, multivar za bb je bio tvornicki zaglađen, pa je pojeo te 12,5, dok si rekao keks, polini za bb je bio hrapav pa su rolice trajale, ali su polini role klasu losije, pa i sam vario trazi da mazes s mascobom
od kad je ovog foruma tupim jedno te isto i stojim iza toga, rolice se trose ako su nekvalitetne ili ako nije idealno pogođena gramaza, ima sam 3 aftermarket varia na 2 skutera i pređenih tisuce i tisuce km