Stavicu vcrs slike sto sam uslikao danas i snimio pa da vidite i kazete vase misljenje a moje je sledece:
Znaci malo ono isparsio tamo oko radilice i nasuo ulja malo da zastitim dok stoji promrdao radilicu lijevo desno i ima hoda ali ne puno vec malo onako a gore dole nema bas nista bar se pod rukom ne osjeti i jos sam onako lagano sa jednim prstom osjecajno pokusao vidjeti jel ide gore dole i u redu je...
E sad vidjecete na klipu sto sam snimio ako uspijem stavit
Zasto kad nema cilindra isto se desava ono kad zavrtim malo radilicu ona daje otpora i kad pregura otpor napraci mozda jos pola kruga samo kao pod utucajem neke kompresije
Imal tu neki zamajac ili sta ima nez ni ja ugl samo mi recite jel tako treba
I da skinuo sam vodenu i pregledao semering i isprasio i tona prasine je bila u magnetu
isprasio sam i najsitiniju cesticu prasine odatle i iz vodene...One gumice na vodenoj posto su malo bile pojedene kako pogone kolut od vodene ja sam ih samo malo popusio i okrenuo za 1/4 kruga da ono pojedeno dodje gore a ono sto je citavo da pogodni pumpu i msm da je to uzrokovalo sitno lupanje u toku voznje tacnije bolje se culo u leru
Pisite jos sta mislite da bih trebao da pregledam pa da se bacim na posao tamo sledece sedmice.
Slava mi je sad u pon a i ovi sad prazniti poste ne rade tako da dijelove mozda tek u pon ili utorak dolaze a ja oko srijede mogu pocet radove.