Ne moze ti klipnjaca strugat po bloku. Kako ? Ili ima nenormalan luft li su ti otisli lezajevi u bloku
Pa brate pogledaj klipnjacu na snimku kada klip nije na njoj slobodna je i krece se...
da se citiram iz proslog posta, neda mi se pisat ponovo
Kakav je ono cudan zvuk kad vrtis radilicu? Kao da preko nekog lancanika vrtis. I ovaj trag na polutki radilice, jel se osjeti pod prstom ili je samo masni trag?
Ma druze sry sto nisam odg na pitanje smetno sam se
Taj zvuk je od klipnjace 100% evo prije montaze ili mozda danas odem opet snimit ali cu drzat prstom klipnjacu da ne udara po bloku kad vrtim onda se nista ne cuje...
A ovaj masni trag nije bio tu vec dok je radilica stajala onako otvorena ovih dana malo je puzutila lijeva strana pa sam dobro nauljio dole u blok i po radilici..
Nego jel steti sta ako zavrsi puno ulja dole u bloku kod radilice posto ga vec poprilicno ima msm 2 dobra cepa sam ubacio i ako treba jos cu podmazati prije montaze...
A evo da vas jos nesto priupitam
Stigao je klip e sad slede pitanja
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usSta mislite o klipu inace platio sam ga 22.5 eura i stigao je danas...Cudan mi je malo siv je neki kao nekim teflonom presvucen..
E sad karike me interesuju
Pogledajte jednu kariku koja je crna a druga ima neki obruc sivi e sad imal veze tu koja je dole koja gore kako to ide vec koja je kompresiona...
I da jos kazem danas sam cim je stiglo obacio karike u cilindar da vidim zazori karika jedva udje znaci zazora i nema skoro
pokusacu uslikat pa cu stavit slike...