Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Poprati si i brzinski index,nije pravilo,ali je uglavnom meksa smjesa na gumama nizeg brzinskog indexa,ako pricamo o istom modelu gume.
Citat: dario007 - 02 Rujan, 2018, 14:15:19Poprati si i brzinski index,nije pravilo,ali je uglavnom meksa smjesa na gumama nizeg brzinskog indexa,ako pricamo o istom modelu gume.Definitivno nema veze i poveznice, eno kod mene Pirelli Evo22 brzinski indeks 120kmh pa je tvrda i nista ne valja.A imam Battlax 180kmh i drzi bolje od pirellija 120km, a starija 3 sezone.Otkako sam na Bridgestoneu kad cujem price da se gume trebaju zagrijati samo se nasmijem jer to doslovno ne postoji s Bridgestoneom.
ja na runneru iman naprid dunlop smartscooter a ozada mišelinku citygrip.mišelinka je kaos poslužila bi možda za kariolu eventualno, a sta se tice dunlopa par puta mi je nepotrebno proklizala po splitu ali tamo su ceste katastrofa. nakon tog neman vise ni u nju povjerenja.iduca kupnja san mislia naprid hoop nazad molas posto nema molasica u dimenzijama prednjeg
Citat: lukazikaovic - 02 Rujan, 2018, 20:41:04ja na runneru iman naprid dunlop smartscooter a ozada mišelinku citygrip.mišelinka je kaos poslužila bi možda za kariolu eventualno, a sta se tice dunlopa par puta mi je nepotrebno proklizala po splitu ali tamo su ceste katastrofa. nakon tog neman vise ni u nju povjerenja.iduca kupnja san mislia naprid hoop nazad molas posto nema molasica u dimenzijama prednjegNemas ni hoop
najbolje minirat oko motora,pa nek se usudi ga ukrast
Da li ja to dobro guglam ili su Molas modeli samo za manje kotace do 12"?Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
Jel valja kaj Mišelin Bopper? treba mi za rally neka najjeftinija plasticnjara kaj postoji ( skrt sam i nedam vise od 220kn za novu ) Najrade bi kupio polovnu al nigdje nac takvu dimenziju.
Tak sam i ja bio skrt za 30kn pa j**** sve po spisku svaki dan Pirelli Evu. Samo klizi, klizi ,klizi.... krenes skretati onda klizi, ma malo popustim da dobije gripa, i opet nastavim....
Citat: Corector - 19 Rujan, 2018, 11:09:49Tak sam i ja bio skrt za 30kn pa j**** sve po spisku svaki dan Pirelli Evu. Samo klizi, klizi ,klizi.... krenes skretati onda klizi, ma malo popustim da dobije gripa, i opet nastavim....Moj Pirelli SL26 poceo klizati, dobro razlika je kaj ja imam zverku 70cc ali svejedno, kad je bila nova drzala se jebacki, sada nakon 2000km uzas, poderala se skoro vise od pola. Ako izdrzi 4 soma km bit cu sretan.Sent from my iPhone using Tapatalk