Za Roxa radje uzmi Molas, ima sitnije lamelice od K62 i morao bi omogucavati vise na suhom zbog toga. Obje smjese su mekse od prosjeka. Uz to, uzi je kalup od Heidenaua, to ti je bolje glede agilnosti.
Ponuda je isto u banani, a ako si extreman i hoces se nateravati po suhom, onda imas K61, K80SR, Mitas MC29 sporty (traje 5tkm, neki vele da nakon 3500tkm pocinje gubiti svojstva).
Da skratim, prvo probaj Molas, cisto sumnjam da ces htjeti nesto bolje (bolje je jedino trkaca guma glede gripa), i ako ce te smetati to sto se Molas lako porubi jer je malo ogranicen, ali nista strasno jer treba doci i do njegovog ruba prvo, odnosno kad probas neke druge gume (zamorcad) sve ce ti biti jasno sta imas. I s Molasom ces zaboraviti na pojam zagrijavanje guma
Sami Michelin
Samo experimentiraj, tsko sam i ja prije 10god, i to kosta.
Najjace mi je kad sam narucio Schwalbe Weatherman, reklamirao 3x da bih dobio gumu koja nije spigana, i s trecom je opet tresao, ovo dolje balansiranje je odradjeno u Trnskom kod moto ekipe i bolje nije moglo, svi smo se krstili rukama i nogama...
E da, i nije nesto guma...
Prevelika sara nije dobra sa suhu cestu, zato velim radje Molas, jebeno je skombinirana guma.
Ovo je taj Schwalbe i moje experimentiranje koje mi se odbilo od glavu haha
A gle Bridgestone Mraleeeee, 0 utega (nula), ispostuj mi Briđs Mraleeee
Samo je propisno namjestena i to je bilo dovoljno, ona tocka na sidewallu je ufazena s ventilom.