Ja ove godine sa X8 na tehnickom bio gotov za minutu, pogledao svijetla, zmigavce i gume.
I onda vidim decka sa 50cc kako ga 10min zeza, prvo blokadu tri puta testira, pa mu gleda broj sasije, pa gume.
Reko necu vise malu tablu imat nema sansone.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jebes mu majku otvoreno u po picke za zlostavljanje i problem rijesen. Sve se da rijesiti na kulturan nacin. Nakon toga ce prvo zvat voditelja, i onda te on nece jebat.
Tako sam ga ja skinuo s kurca zadnji put, od sad uvijek dolazim extremno nadrkan tamo (ne j**** 6 dana prije tehnickog). Razmisljam da utrpam loze u spuh i dodjem na tehnicki, pa nek me rusi za eko test s 2T skuterom.
Do sad sam imao vise extremnih jebacina, a ovo su 2 najzesce:
- dodjem na cetvrtu regu za redom gdje se nista jije mijenjalo, i veli on meni za runnera, pa to nije siva, to je crna boja. STA CEMO SAD, TO SE MORA VAKONAKO...
-dodjem s ispravnim gumama, jedino je DOTmalo stariji, i veli cuj, stare su ti te gume, nista ispucalo, celavo.... i kao rusi me zbog guma. Raspitam se da me ne moze skarat za DOT gume i onda je nastao show, prvo sam.ga napao svadjom JER JE DOSLO MOJE VRIJEME i mi moze samo popusit kurcini jer je skut 100% po cmrljavom slovu pravilnika, pa je dosao voditelj i sve je regularno. Onda se pi*ka izvlacio i pravio mutav, veli NISAM JA TO REKAO.
Krenuo sam prvo s respektom, pa te samo gaze i podjebavaju. Moras biti tamo seljacina i onda nece imat posla s tobom da im ne kvaris dan.