Da covjece, generalno Bridgestone odnosi pobjedu za gume 120/70-12, 130/70-12, 130/60-13.
Ima jos i Heidenau, koji je osjetno skuplji i ima drukciji kalup (sire su gume), ja osobno volim uze gume jer se skuter lakse i brze prebacuje, a s vremenom se guma zaravna i jos vise prosiri pa imas otezano manevriranje s onim gumama koje su nove siroke.
Za trke postoje super soft smjese i ti je prica za sebe.
A ovo sve ostalo je neki jebeni prosjek, kad procitas recenziju BUDES EXTREMNO SRETAN I UVJEREN U TO STO PISU, a zapravo im se napusis kurcine jer si nasjeo na marketing i onda se tjesis, a nereijetko i flisnes, a mozda nisi morao....vecina ih je na kisi smrt...
Evo recimo Dunlop. ScootSmart je dobra guma, ali jedan Bridgestone Hoop je gazi jer ce duze zadrzati performanse i bolji je na mokrome, a cijena ista.
Dunlop Run Scoot i GT301 su SMRT.
Na autu imam Dunlop Sportmaxx i to je nesto malo jace od prosjeka ali je cmrljavo. I jos budala prosle godine rekoh idem dati jos jednu sansu Dunlopu Winter Sport 5, uzeo nove gume i nabijem ih na k**ra*, to g#vn% je cista neka sredina, a ocekivao sam vise, jer sam istovremeno vozio i Continental WinterContact ts850. Auto klize osjetno ranije, i jednom me skoro okrenuo kad sam imao nagli manevar promjene prometne trake, ma mrs u picku materinu poluproizvedenu, nece me taj Dunlop vise nikada vidjeti, a imam 40 auto kotaca na koji ce ici Continental ili Bridgestone.