Rear gumu koju montira%u0161 naprijed obavezno okre%u0107e%u0161 kontra,jer prednja guma trpi obrnuto proporcionalne sile
Logicno je ovo objasnjenje. Kod mene su Hoopice odvozile 3 srzone tako da je Rear bilo okrenuto u smjeru vrtnje kotaca naprijed. Ja sam se dizao na prednji, silovao po tom pitanju sile gumu. Gume su drzale kao po tracnicama. Treba jednostavno poslati mail vise proizvodjaca i vidjeti kaj kazu.
Ajmo sad realno.
Netko tko se normalno vozi, taj ce vise imati problema od potencijalne jebacine na tehnickom nego na cesti. Nema tu neke krucijalne razlike, jer se ne razvijaju extremne sile ni brzine.
Realno, ja unistim i deformiram Molas gume od silovitog kocenja i stvore se kaskade na ripnama koje su obrnuto poslozene od smjera vrtnje, dakle vozim se kao po stepenicama!
Ajde istrazite to detaljno sta bi bilo ako se guma krivo okrene, nek se zna.
Ali realno na 50ccm to ne bi trebalo nikoga sekirati toliko koliko to da ima neke plasticne i padalicarske gume, a i dolazili su ljudi s krivo okrenutim gumama koje skuzis tek nakon vise godina...
Kod mene na pretovarenoj Pezi, zadnja trpi sile ko prednja na nekim skuterima.
Uglavnom, previse sekirancije oko vrhunske gume koja je tako odvozena 3 sezone i sve je bilo TOP! Skalpovi, pucanja gume, demontaze gume u votnji, to se nece desiti da je ne znam kako okrenes na 50ccm.
Bitno je da nisi na felgi, e tad je opasno!