Diste ljudi, jel se vozite, slabo a? A znam, bas je nekako ljapava cesta, mokra skliska i masna. Tu nemate sto traziti s vecinom guma, ili ste padalicar odmah u startu, ili ne gasite mod voznje po jajima jer nemrete zagrijati gumu.
Evo jedna influencerska:
Zasto influencerska, pa moras lagat i srat da bi privukao pozornost, nema do majke prevare!! Uzeo sam skuter i vrtio ga u krug dok je nogara strugala, al moram priznatu da jebeno drzi i tada!
Ovo je stvarno stanje:
Sad kad sam pokazao pravo stanje, nista vise nije zanimljivo, jel tako? Vi koji lizete supak influencerima, mozete odjebat nakon ove poruke, jer sljedeci teskt nije za ovce i goveda, tj. blejace, vi morate ostati zatucani, jer na takvima se zaradjuje para.
OK, kad smo se rijesili ovih sto ionako nece shvatiti sta je dobra guma, nastavljamo dalje (cast iznimkama jer ima nekih modela koji su vrijedniji izasli iz tvornice), ali brate mili, nemojte uzimati sranja kad za iste novce moze puno bolje! Prosao sam zime na drugim skuterima s cmrljavim gumama jer ih svi kupuju u najbljzem shopu, dajte si malo truda i pricekajte prave par dana ako treba.
Dakle, po ovakvim sjebanim uvjetima na cesti, onaj srot ce klizati malo malo, veoma je lako prekoraciti granicu, koja ulazi u okvire normne upotrebe na sto amo navikli, i lako se mozemo skrsiti, a da niti ne znamo sto nas je snaslo.
Prva na meti je prednja guma, kad kocis prednjom s 10%, i padalicarakom gumom, ona ce zablokirati. Pitate se kada? Pa kad neletite na zebre i obojane crvene bicikosticke staze i one velike znakove na cesti.
I pazi sad ovo, imas nezgodnu situaciju. Na slici primjerice skreces desno, i ti si lijepo startao jer imas moc (jedino vertikala ne starta), a ojesacima je i dalje crveno jos jedno 2 sekunde, i taman kad si nagazio pred zebru, zna se upaliti zeleno, i neki "iskusni" zebrista na tom podrucju ce ti krenuti brzo, ili ce ostati u naletu i scima te. Ti zakocis refleksno i ako imas Dunlop, Savu, tj. dobar dio Mitasa, Pirelli, samo pretrazi par stranica u nazad zasto si se poslozio.
Zatim imas jebenu situaciju ako se vozis i nagazis na crtu pa prikocis i tako to, ima toga.
Uglavnom, Brisgestone je opet testiran i to je takvo jebeno opusteno zadovoljstvo, dakle uz zajebanciju (zaletavanja, jaca kocenja, cimanja), nema pi*darija kao u sred ljeta s onim padalicarskim gumama
Ovo vam nece reci niti jedan influencer, naprotiv, sugerirati ce ubijek i iskljucivo uvijek teski otpad koji vrijedi 5kn u proizvodnji, vi placate to g#vn%, a on vam se ruga na statusima.
Do iduceg javljanja, pozdrav! Ilitiga meee meee