Pohvale za Dunlop Sportmaxx, pocele mi ispustati sve 4 gume pomalo, svakih par dana idem na bengu i vec sam shvatio da neke benge imaju neumjerene manometre pa pumpam na istoj. Dozivio sam cak i da je jedna ispustila kriticno pa su senzori prvi put dojavili.
Veliki sam van Danlopa. Stoga, kad spojim svoja extremna generalna iskustva na svemu sto pise Dunlop, umjesto da uposlim vulkanizera da mi to pretvrdo g#vn% predihta, ja to ponosno blanjam i sto prije zelim staviti tamo gdje mu je i mjesto, onako kad je primis demontiranu iznutra i hitis na onu hrpu kod vulkanizera...
Da si sto prije skratim muke, bog dao zadnju vucu, pa ih blanjam malo malo... Jos malo izdrzat... Nedaj se Floki, al jebi majku Danlopu s razlogom koji bokari na hladno da sam se vec isprakso, ali najgore sto klizu i prednje gume, to sam dozivio i na motoru sa serijskim Dunlopom na novoj Ninji i Pirellijem na zecu, kad se zagriju onda samo zadnje blanjaju...
Trpi i suti. A Bridgestone na drugom autu sedmu sezonu eno dura i dura, nit se potrosile do ibera, nit su pretvrde, a vozim se po suhom ko da su nove Dunlopice, al fakat su taj range.
Nikad necu zaboravit kad sam kupio nov Danlop i prolazim istom rutom, a on pusta i pusta na 80. Uzmem drugog izbalansiranog bekija s novim Continentalom i lijepi kao vlak... Makar aconti ne preporucujem nikome.zbog premekanog sidewalla, 1 nova prorezana, pa nedugo jos jedna, a i treca je dobila po piksi, na 3 auta. Jer sam planirao postati veliki van acontinentala, alu naj**** mu se mamice zbog toga