e evo skuter je od majica13 s foruma
skuter ima 3322km ,˝skinute blokade ˝ na 1.servisu ,serijala isao prek 80 po satu
danas mu je stavljen stage6 pro replica auspuh nakon muke i muke s izbijanjem blokade i postavljanjem nosaca.....
sa serijskim rolicama i federima skut ide u prosjeku 60km/h po satu i sto je zanimljivo nekad ga zavrti kak treba i onda povuce do 75-80 to sam dok je hladan , a cim se zagrije 55-60
htjeli smo stavit moje rolice 4,8g koje sam dobio uz zx-a da vidimo kak ce ic kad dobije jos okretaja al na 1.servisu su mu toliko zategnuli vijke na deklu da smo ih jedva otpustili uz koristenje poluge,jedan od njih je bio toliko zapekao da ga je stric rezao po pola s brusilicom i onda sa sjekacem jedva ga otpustio
nakon sto smo krenuli skidat filter zraka da bi deklo mogli maknut dozivjeli smo ovaj prizor
diznu cemo sutra vidit koja je i nastelat karb bez limica
nakon sto smo skinuli deklo i ˝napokon˝ dosli do vario tu se pojavio sljedeci problem ,nismo uspjeli otpustiti maticu na variomatu koliko je zategnuta,to ce sutra stari probat kad dođe
a evo kako mu zvono izgleda nakon 3322km,posljedica paljenja gume vjerovatno
e sad koje rolice stavit otprilike jer je taj spuh dosta jak ,jaci od rr-a i predviđen je za kit a za serijalu bas i ne
a sad sta je tu je
javimo sutra kak skut ide s rolicama 4,8 pa cemo vidit oce trebat jos lakse