oo hvala vam puno
To za hrdu mi je lako provjerit, 99% sam siguran da ovaj nije lupan, prednje brank mu je izblidia pa ga je brusia i tu je odusta od uredenja
Nema na autu nimalo tuninga, alu felge su i to je to, boja isto sasvim ok, nisan nigdi vidia neke ogrebotine ili tragove udaranja..
Jedino cega se sijecan sta mu je bilo, to je nosia variocu da mu sredi.. Ugl cijev sta ide iz bloka u killer je bila nacikla na jednom mijestu pa bi istekla voda kroz par desetaka km...
Inace lik radi samnom, samo u drugoj smjeni, i svaki put kad zavrsi sa poslom, 5 min prije izade vani upalit auto da se zagrije 5-10min i onda tek ide.. U leru radi svrseno..
Bitno mi je samo da je motor pouzdan, jos cu ga pitat koji je tocno motor u njemu...
Nisan ni siguran koliko tocno ima km.. Sazna san upravo kod koga je bia prije ovog lika, e sad neznam jel u starog mu ili sina, ako je u sina to bas i nije dobro, taj uglavnom sve satare sta ima..
Imam ovde jednog majstora, pa sad neznan bi li mu vodia auto na mjeri kompresiju u cilindrima ? Jel to nuzno i kolika bi trebala bit..
Evo slika honde(crvena
) ako slika uopce nesto govori...
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/2351_1052599229317_4128_n.jpg