Ev o mene opet..
Bia san razgovarat sa covijekom koji ga prodava, lipo smo popricali i evo par stvari o hondici...
Prosla je 236 tis km, treci vlasnik, s tim da je ga je prvi vlasnik vozia najvise, nekih 200, dok je bia u drugog vlasnika, vecinom ga je njegova zena vozila, u autu bi vozila psa ponekad, i prije god ipol je kad se isla parkirat takla malo zid od garaze i sad branik nije zavidan kako treba.. Auto je on kupia prije ljeta, kad ga je uzea, auto nije bia paljen god dana. E da, pokaza mi je kako je gumica od ispod auta, na getribi, vidi se kapljica ulja pa je reka da ce mi on to prominit..
Limarija je odlicna, nije nigdi udaran osim tog u garazu, nije hrdav, ne pusta vodu..
U autu su sportski Recaro kozni sicevi, manji volan.. Rial felge
On je prije par dana prominia remenja, novo ulje, filter ulja, i jucer je kupia novi akumulator..
Motor je 1.5 V-tec E, D15Z1..
U auto ima ulaganja, al to su ugl sve sitnice, koje polako treba sredivat.. Boja je odlicna.. Vjerojatno treba i gume prominit jer su ove stare oko 4 god
Jedino sta mi je reka, sta on smatram 'manom' je to sta je previse spusten.. Nije neki problem al isto je rizik sjest 3-4 covijeka i vozit se ovde po otoku..
Cijena bi bila 10 tis kn..
Auto stvarno iznutra izgleda savrseno, izvana donekle, al eto te sitnice ga malo jeb....
Sad da cujem vasa misljenja
EDIT: zaboravih napomenut.. U autu je savrseno ozvucenje