I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nema straha.. moja je niska isto pa sa 4 ljudi koji su onako dobro teski ide kao prokleto.. nikakvih problema nisam imao
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
zato jer je bila preslagivana i imala je zadnje rubnjake lose... a znao sam da ce susjed kad tad prodati svoju 4 generaciju pa sam strpljivo cekao
za 4 generaciju?ja sam svoju platio 8000kn 1.6 16i 110ks 190 tisuca predjena, mazena i pazena...a sad ovisi ti o stanju samome i motoru, liniji... 5 generaciju da je ok ces tesko ispod 2k eura naci, vecina ih je lupana ili losije limarije ( one u oglasnicima)
svaka uredna se proda jako jako brzo... da to je on cak je govorio da ce je prodavati za 2k eura. pa nezz hoce li ili ne na kraju
ovjes je drugi, mjenjac nisam siguran da li je tvornicki ili kraci, znam da je imao problema sa diferencijalom pa je to radio, olaksan je zamasnjak, a po motoru samome koliko znam nije dirano.. e da gewinde bi trebale biti na njemu
da ga se boji vise nego icega
mislio sam na isto o cem ti pricas ali se ne znam dobro izraziti. (za VTEC-E nisam imao pojma da radi bez 4 ventila, iako sam ga imao)jedino sto znam je da nejde s mjesta
gdje bjezis.. koja generacija, motor.. stani napisi stogod