Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: 200cc pod tabelu od 50cc  (Posjeta: 14088 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
Odg: 200cc pod tabelu od 50cc
« Odgovori #40 : 08 Prosinac, 2012, 15:48:41 »
nije kazna 90kn, samo je vandredni pregled toliko :)

nekad je kazna bila 90+400-500kn da li je danas veca za tehnicki neispravno vozilo ne znam
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline playaa

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: VX 125
  • Moja Kaciga: HJC Lotus
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #41 : 08 Prosinac, 2012, 16:02:11 »
:dontknow:
nije normalno, ne moras meni objasnjavat nista, ja sam za razliku od tebe bas i zbog vandrednog tehnickog prodao 50ccm

toe to..previše jebade i vožnja s grčom i mišlju di te budu haltali..
najbolja opcija je A1 i skuter 125cc..gore mašinu koju god staviš 200/2500/300 razlika skoro ni nema u vizalnom smislu,a osim toga imaš velku tablu pa nikok ni nije briga,nema ograničenja brzine ako te snime da negdi kršiš ograničenje popiješ kaznu i toe to..

znači ako te snime na vx-u da ideš 180 na sat dobiješ nekakvu kaznu maksimalno,nema neke veće jebade?  :icon_scratch:

Offline danc00

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krapinske T.
  • Moj Skuter: ZX-6R
  • Moja Kaciga: Airoh Pit-OneX
  • MojSetup: XD
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #42 : 08 Prosinac, 2012, 16:04:13 »
Danc nemogu oni tebi spičit kaznu za neimanje kategorije zbog jače mašine,nema šanse,al kaznu za nelegalno modificirano vozilo mogu,samo kaj se to kod nas ne prakticira baš

Pa jel vi čitate, ili vidite prve dvije riječi u rečenici i odmah idete pisat odgovor?? Daj molim te pročitaj kraj posta, pls  :icon_thumright:
2006.-2012.Yamaha Aerox 46, by danc00
2012.-2013 Gilera Runner VXR
2013- Kawasaki 636

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #43 : 08 Prosinac, 2012, 16:06:11 »
nije normalno, ne moras meni objasnjavat nista, ja sam za razliku od tebe bas i zbog vandrednog tehnickog prodao 50ccm

najbolja opcija je A1 i skuter 125cc..gore mašinu koju god staviš 200/2500/300 razlika skoro ni nema u vizalnom smislu,a osim toga imaš velku tablu pa nikok ni nije briga,nema ograničenja brzine ako te snime da negdi kršiš ograničenje popiješ kaznu i toe to..

znači ako te snime na vx-u da ideš 180 na sat dobiješ nekakvu kaznu maksimalno,nema neke veće jebade?  :icon_scratch:
Šta njega briga ako je velka tablica,zna da smije prek 50
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #44 : 08 Prosinac, 2012, 16:17:42 »

da,nigdi zakonski ne piše da motocikl do 125cc mora razvijat maksimalnu brzinu tu i tu..
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline playaa

• forumski biciklist
« Odgovori #45 : 08 Prosinac, 2012, 16:19:22 »
a ono,spominjalo se mlade policajce zeljne dokazivanja itd itd itd,ako bi takvi uspili pripoznat razliku izmedu 4t i 2t masine na maloj tablici valjda bi skuzili da ritko koja 125-ica ide 180 sama od sebe  :laughing7:

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #46 : 08 Prosinac, 2012, 16:39:13 »
A dobro i ti ga pretjerujes sa 180 opet...
Pa nigdi ne piše da se nesmije tunirat mašina,niti ima ograničenu brzinu...
A i dok stavis komplet 200 blok gore,nemre nikak skuzit jer su fizički iste...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline playaa

• forumski biciklist
« Odgovori #47 : 08 Prosinac, 2012, 16:41:11 »
kužim,kužim  :)

Offline zejenooki_18

• Tržnica : (+27)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner
  • Moja Kaciga: suomy
« Odgovori #48 : 08 Prosinac, 2012, 16:44:32 »
mene kad je policajac stopao odmah je skuzio da masina nije 50 ccm jer sam doletio ko debil i cim je vidio masinu koja je bila 250 ccm odmah je rekao nekako mi ova masina velika,,sljedece je bilo upali motor kaze ovo je 125 pša gledanje cilindra itd uglavnom dosta sam u zivotu sreo pametnjakovica koji govore sta ti mogu nemogu ti nista,,e bas mogu sta zele jer su POLICAJCI  zakon a protiv zakona ne mozes bokte pa covjek mi rekao skidanje tablice izvaredni tehnicki i kazna od 5 do 15 milja za vozacku i tehnicki neispravno vozilo jbt i onda se tu neko pametan nadje da komentira ako policajac ima i gram mozga u glavi skuzit ce da makina nije 50 ccm jer je veca 2 puta skoro od obicne serijale,,a oni sta pricaju za kit da si u prekrsaju jesi to je istina al drot kad vidi masinu nakitanu puca mu rac jer vidi normala makina nije nis preradjivano i pusti a kad vidi makinu od nexusa ili x9 250 nece te pustit sigurno,,

Offline steeef

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #49 : 08 Prosinac, 2012, 16:46:59 »
a ono,spominjalo se mlade policajce zeljne dokazivanja itd itd itd,ako bi takvi uspili pripoznat razliku izmedu 4t i 2t masine na maloj tablici valjda bi skuzili da ritko koja 125-ica ide 180 sama od sebe  :laughing7:

nisi skuzil pojentu.
50 cc zakonski ima ogranicenu brzinu,s malom tablicom da ides 100 imas sranje,sve kaj ima velku tablicu spada u motocikle i nema zakonsko ogranicenje brzine pa dobijes samo kaznu ovisno di si i kolko prekoracil brzinu pa prema tome ide kazna,vozacka itd ali nist kaj se tice skutera.
i policajac dok vidi da imas velku tablicu bas bu on se bavil s tim jel tak skuter more tolko il manje.
a i da mi je videt tog vxa koi ide 180 ;)

Offline _r0bi_

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Valpovo
  • Moj Skuter: Nexus 500ie
  • Moja Kaciga: Scorpion
« Odgovori #50 : 08 Prosinac, 2012, 16:53:07 »

[/quote]

:o  :omfg: stefica pa taj i mene pere  :icon_biggrin: morat cu koju malojzi naljku poljepit gore nea' mi druge  :toothy12:  :toothy9:
_M.r. Team Valpovo_

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #51 : 08 Prosinac, 2012, 16:54:40 »
mene kad je policajac stopao odmah je skuzio da masina nije 50 ccm jer sam doletio ko debil i cim je vidio masinu koja je bila 250 ccm odmah je rekao nekako mi ova masina velika,,sljedece je bilo upali motor kaze ovo je 125 pša gledanje cilindra itd uglavnom dosta sam u zivotu sreo pametnjakovica koji govore sta ti mogu nemogu ti nista,,e bas mogu sta zele jer su POLICAJCI  zakon a protiv zakona ne mozes bokte pa covjek mi rekao skidanje tablice izvaredni tehnicki i kazna od 5 do 15 milja za vozacku i tehnicki neispravno vozilo jbt i onda se tu neko pametan nadje da komentira ako policajac ima i gram mozga u glavi skuzit ce da makina nije 50 ccm jer je veca 2 puta skoro od obicne serijale,,a oni sta pricaju za kit da si u prekrsaju jesi to je istina al drot kad vidi masinu nakitanu puca mu rac jer vidi normala makina nije nis preradjivano i pusti a kad vidi makinu od nexusa ili x9 250 nece te pustit sigurno,,

koju nisi dobio i sve ostalo na njegovom lupetanju??

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #52 : 08 Prosinac, 2012, 17:05:04 »
mislim da je autor teme dobio i vise odgovora nego sto je trazio,naravno da ce svaki murijak koji ima malo mozga skontati da se radi o duplo vecoj masini,pogotovo oni na motorima,ti su puno pametniji nego sto mislite i nego sto sam ja mislio...svakako ne isplativa investicija,kupi vx-a ili nesta sa velikom tablom pa stavljaj sta oces

Offline playaa

• forumski biciklist
« Odgovori #53 : 08 Prosinac, 2012, 17:08:53 »

nisi skuzil pojentu.
50 cc zakonski ima ogranicenu brzinu,s malom tablicom da ides 100 imas sranje,sve kaj ima velku tablicu spada u motocikle i nema zakonsko ogranicenje brzine pa dobijes samo kaznu ovisno di si i kolko prekoracil brzinu pa prema tome ide kazna,vozacka itd ali nist kaj se tice skutera.
i policajac dok vidi da imas velku tablicu bas bu on se bavil s tim jel tak skuter more tolko il manje.

mislio sam da je u papirima vx,a gore da je nesto stoto i da s tim ide 180 ;)

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #54 : 08 Prosinac, 2012, 17:26:00 »
pa i ja ti velim,bas me zanima kaj bi mu to slozil gore da ide 180 ;)

Offline playaa

• forumski biciklist
« Odgovori #55 : 08 Prosinac, 2012, 17:28:41 »
jebi*a sad  :icon_tongue:

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #56 : 08 Prosinac, 2012, 17:52:38 »
Ako se dogodi nezgoda, ili ako policajac ima osnovanu sumnju i želi istjerat mak na konac, može tražit vještačenje kako bi provjerio:

- A1, spadaju motocikli radnog obujma motora do 125 cm3 i snage motora do 11 kW,
– A2, spadaju motocikli čija snaga ne prelazi 35 kW i čiji omjer snaga/masa ne prelazi 0,2 kW/kg, a ne potječu od vozila čija je snaga dvostruko veća i više,

a ako se dokaže kako to nije tako, otvorena je mogućnost za različite kazne...

:zubo:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline zejenooki_18

• Tržnica : (+27)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner
  • Moja Kaciga: suomy
« Odgovori #57 : 08 Prosinac, 2012, 17:57:54 »
nije ostalo na lupetanju jer sam levao da mi je uvalil neko taj motor da ni sam neznam sta sam kupio i reko je posto tak kazes sad cu te pustit vidim te jos jednom dobit ces kaznu za ovaj put i za taj kad te vidim tako da ne pricaj gluposti da se sa zakonom mos zahebavat i da kazne ne dolaze kako se prica nebi ni regao auto vozio bi se nereganim autom di ocu tako da nisi u pravu i to je to decko trazi odgovore ne prepucavanja ja sam rekao svoje iskustvo..

Offline danc00

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krapinske T.
  • Moj Skuter: ZX-6R
  • Moja Kaciga: Airoh Pit-OneX
  • MojSetup: XD
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #58 : 08 Prosinac, 2012, 18:01:16 »
nije ostalo na lupetanju jer sam levao da mi je uvalil neko taj motor da ni sam neznam sta sam kupio i reko je posto tak kazes sad cu te pustit vidim te jos jednom dobit ces kaznu za ovaj put i za taj kad te vidim tako da ne pricaj gluposti da se sa zakonom mos zahebavat i da kazne ne dolaze kako se prica nebi ni regao auto vozio bi se nereganim autom di ocu tako da nisi u pravu i to je to decko trazi odgovore ne prepucavanja ja sam rekao svoje iskustvo..

To sam ja govoril, ali pošto mi se to nikad nije dogodilo rekli su mi da pričam bedastoće... eto drago mi je da si se javil ti koji je imal konkretan slučaj, jedino mi nije drago kaj su te ulovili. al jbg kad tad te bi  :icon_thumright:
2006.-2012.Yamaha Aerox 46, by danc00
2012.-2013 Gilera Runner VXR
2013- Kawasaki 636

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #59 : 08 Prosinac, 2012, 18:10:47 »

kako tebi netko moze pisati kaznu ako te uvati danas, i za danas i za jucer, pa ne moze ni za 3 sata unazad pisat

vataju vas na blef (to je ono sto najbolje rade, jer znaju da pojedince mogu svakakim glupostima zastrasiti) i pusite te njihove fore

a ovo sto njemu pricas, nisam znao takvog sam ga kupio, pa kondukter u vlaku ne nasjeda na te fore, a kamol policajac
« Zadnja izmjena: 08 Prosinac, 2012, 18:14:04 igor.sb »