Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: 200cc pod tabelu od 50cc  (Posjeta: 14090 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
Odg: 200cc pod tabelu od 50cc
« Odgovori #20 : 08 Prosinac, 2012, 03:29:10 »
Kad sa 50ccm ideš preko 50km/h plačaš kaznu zbog tog jer ti moped ide više nego je dozvoljeno za mopede do 49ccm. A ako bi te ulovili sa 200ccm mašinom, riskiraš kaznu i to što nemaš A kategoriju, jer tad upravljaš motociklom, a ne mopednom
glupost na kvadrat, upravljas onim sto pise u papirima

kaznu za kategoriju ne mozes dobiti, jer bi pisalo taj i taj upravljao mopedom npr. gilera runner 50 registracijskih oznaka ta i ta, za koju nema odgovarajucu kategoriju
 :laughing6: :laughing6:

a ove price, meni rekao policajac to i to, dozivio sam to njihovo to i to na vandrednom tehnickom, da bi nakraju ispalo da kazna od 500kn nikad nije stigla, jedinu stvar koju je trebao ispuniti (prekrsajni nalog) nije napravio kak spada, a bio je najpametniji tamo zajedno sa svima radnicima teh. stanice  ::)
« Zadnja izmjena: 08 Prosinac, 2012, 04:19:24 igor.sb »
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline *JOHNSON*

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Aprilia sr50 Ditech
  • Moja Kaciga: Shark
  • MojSpuh: Serijala :D
« Odgovori #21 : 08 Prosinac, 2012, 09:37:49 »
Kad sa 50ccm ideš preko 50km/h plačaš kaznu zbog tog jer ti moped ide više nego je dozvoljeno za mopede do 49ccm. A ako bi te ulovili sa 200ccm mašinom, riskiraš kaznu i to što nemaš A kategoriju, jer tad upravljaš motociklom, a ne mopednom

kaznu za kategoriju ne mozes dobiti, jer bi pisalo taj i taj upravljao mopedom npr. gilera runner 50 registracijskih oznaka ta i ta, za koju nema odgovarajucu kategoriju

a ove price, meni rekao policajac to i to, dozivio sam to njihovo to i to na vandrednom tehnickom, da bi nakraju ispalo da kazna od 500kn nikad nije stigla, jedinu stvar koju je trebao ispuniti (prekrsajni nalog) nije napravio kak spada, a bio je najpametniji tamo zajedno sa svima radnicima teh. stanice  ::)

Igore jel to kod nas u brodu bilo ??'
Inace pa nisu drotovi tolko glupi da nevidi razliku izmedu masine od 50 ccm i od 200ccm jedino ti preostaje nemoj ga registrirat i samo im bjezi :DD
Nevozi brze nego sto tvoj andeo cuvar moze letjeti.

Offline Domba

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • DZphotography
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: Kivi i Dragster
  • Moja Kaciga: Caberg V2 407 V
  • MojSetup: U kutijama
  • MojSpuh: sta 1, imam 3
« Odgovori #22 : 08 Prosinac, 2012, 11:35:14 »
Ljudi koji vam je? Pa nemozes dobiti kaznu jer imas vise kubika, to mora ici na vjestacenje masina, rastavljati bla bla, moraju imati dokaze. A to nitko nece raditi, prekomplicirano.

A i bas me zanima koliko od vas tu moze prepoznati da li je na masini 50 ili 70ccm kit. Dakle bez otvaranja bez paljenja bez skidanja sa rame. Dakle da stanete i gledate mašinu.

A da ne pricamo koliko moze prepoznati recimo 125 masine sa vecim 180 ccm? Dakle da vidis skuter u gradu i da ga gledas ovako sa starane.

I za 2t ili 4t isto treba vještanje, jel zvuk mašine nije bitan, bitno je da ne prelazi gornju granicu. Tako da sve u svemu ljepo mozes dobiti kaznu za prekoracenje brzine, tehnicki neispravno vozilo, i platiti vanredni  tehnicki, pa ako ga opet ides regati jos jedan tehncki i nravano sve sto ti treba da ga blokiras opet na 50kmh.

Offline danc00

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krapinske T.
  • Moj Skuter: ZX-6R
  • Moja Kaciga: Airoh Pit-OneX
  • MojSetup: XD
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #23 : 08 Prosinac, 2012, 12:01:25 »

Vaou šta si pametan Igor, a da citiraš do kraja i sam bi videl kaj sam napisal baš pored toga di je kraj tvog citata...di piše da je to po zakonu ili da tak rade policajci, zato nemoj govorit da je neke glupost, tj tuđe mišljenje jer tim vrijeđaš a da rezimiramo vrijeđanje je zabranjeno na forumu, barem bi ti to trebal znati.

@Domba- ja sam mislil na zvuk mašine kao specifičan zvuk za 4T a ne na razinu buke  :icon_thumright:

No nebitno, iskreno meni to nema smisla, a ako neko ima volje nek to radi, ali bez veze mu nema prolaza na tehničkome, mada i sa vezom ja ne znam koji savjestan čovjek bi ga pustil, ma da mi je i brat ne bi ga pustil na tehničkome da stavi na 50ccm skuter 200ccm mašinu, pa nismo na divljem zapadu!
2006.-2012.Yamaha Aerox 46, by danc00
2012.-2013 Gilera Runner VXR
2013- Kawasaki 636

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #24 : 08 Prosinac, 2012, 12:19:22 »
rijetko ko bude danas na tehničkom zbog 100 kuna mita riskiral posel..ja znam da ja prvi nebi to napravil.lako još to..nego dok te pandur snimi npr na 90 100 a imaš malu tablicu..
nije isto blokirat 50cc skuter na 55 na sat ili vxr ili sp mašinu.
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline EdoSP

• Tržnica : (+10)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sarajevo
  • Moj Skuter: Gilera runner SP 180
  • Moja Kaciga: Shoei Mankato
  • MojSetup: bit ce turpija
  • MojSpuh: kein katalizator
« Odgovori #25 : 08 Prosinac, 2012, 13:44:08 »
lijepa bosna  ;D niko ne konta razliku izmedju 50 i 180ke,slikali me na 105 km/h,otisao u stanicu,jos mene ubjedjuju da gilera runner 50 kubika moze toliko ici  :headbang:

Offline ivano_007

• maxi forumaš
  • Mjesto: Kaštela
  • Moj Skuter: x9 500, DL 650, A3
  • Moja Kaciga: LS2, KYT
  • MojSetup: Serijski
« Odgovori #26 : 08 Prosinac, 2012, 14:01:53 »
Kad sa 50ccm ideš preko 50km/h plačaš kaznu zbog tog jer ti moped ide više nego je dozvoljeno za mopede do 49ccm. A ako bi te ulovili sa 200ccm mašinom, riskiraš kaznu i to što nemaš A kategoriju, jer tad upravljaš motociklom, a ne mopednom :dontknow: Barem bi te ja tak kaznil :toothy12: Eto zato je to preslagivanje kažnjivo...a sad kolko se policajac razme i kolko ima volje utjerivat pravdu ja ne znam...ali u prekršaju si totalno.
Sve si rekao sa ovom rečenicom. Ti bi kaznio al tako to ne ide..I samo da priupitam još dva pitanja dakle prijatelj mi ima od Baotiana 125ccm mašinu na malim tablicama i ide mu po GPS-u skuter 85-90 dok sa druge strane drugi frend ima naturpijan Kymco People 50 ccm i ide mu po GPS-u 95 km/h pa mi objasni zašto bi ovaj prvi bio u većem prekršaju nego li ovaj drugi ? I drugo pitanje je koja je procedura utvrđivanja koju mašinu imaš unutar skutera ? Hoće li ti to policajac na licu mista šarafit motor i vadit klip i cilindar ili..?!
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!

Offline steeef

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #27 : 08 Prosinac, 2012, 14:09:30 »
isto su u prekršaju i jedan i drugi,samo kaj za 50cc 2t imaš električnih blokada koje moreš probat barem upalit na vanrednom tehničkom..
također nije isto blokirat 125cc kinesku mašinu koja ide ko seriski 50cc 2t ili mašine 200cc od vxra o kojoj se tu govori il od npr 180sp.
niko ti nebude na licu mjesta šarafil ali ako skuže da mašina nije koja bi trebala bit onda ti mogu zapljenit motor i raskupusat,vještačit itd..e to je onda cina cifra na kraju za platit

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #28 : 08 Prosinac, 2012, 14:10:51 »
Po meni ista stvar dal imal samo odlokiranu 50-tku ili mašinu od sp-a...
A i po zakonu vjerojatno...
Vxr ili neku drugu 4t mašinu nebi stavljal gore baš iz razloga, jer svako ko se imalo kuži u neku osnovu 2t i 4t, skuži razliku...
Ovak recimo murja te zaustavi radi rutinske kontrole, a ti imaš gore 180 2t malu tablicu, nebudu ti niš, jer to većinom nebudu skužili razliku, a ako te zaustave sa 200+ 4t mašinom, barem 50 % njih bude skužilo razliku, barem po zvuku, i ako njim se bude dalo zajebavat s tobom, vode te na tehnički...
Po meni je veća šansa popušit kaznu s 4t mašinom, nego s 2t,iako je vx majka,ako imaš vozačku, prišarafiš gore kaj oćeš i nemaš brige :icon_biggrin:
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline ivano_007

• maxi forumaš
  • Mjesto: Kaštela
  • Moj Skuter: x9 500, DL 650, A3
  • Moja Kaciga: LS2, KYT
  • MojSetup: Serijski
« Odgovori #29 : 08 Prosinac, 2012, 14:17:46 »
isto su u prekršaju i jedan i drugi,samo kaj za 50cc 2t imaš električnih blokada koje moreš probat barem upalit na vanrednom tehničkom..
također nije isto blokirat 125cc kinesku mašinu koja ide ko seriski 50cc 2t ili mašine 200cc od vxra o kojoj se tu govori il od npr 180sp.
niko ti nebude na licu mjesta šarafil ali ako skuže da mašina nije koja bi trebala bit onda ti mogu zapljenit motor i raskupusat,vještačit itd..e to je onda cina cifra na kraju za platit
Da li je moguće da ti one zapljene motor ako je registriran, sa papirima i ti kao vozač potpuno ispravan ?! Zato i velim već ako ćeš pripasavat drugu mašinu da ne budeš pohlepan pa od Tmaxa staviš mašinu nego staviš 125 ccm il 150 ccm..
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!

Offline danc00

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #30 : 08 Prosinac, 2012, 14:36:09 »
Kad sa 50ccm ideš preko 50km/h plačaš kaznu zbog tog jer ti moped ide više nego je dozvoljeno za mopede do 49ccm. A ako bi te ulovili sa 200ccm mašinom, riskiraš kaznu i to što nemaš A kategoriju, jer tad upravljaš motociklom, a ne mopednom :dontknow: Barem bi te ja tak kaznil :toothy12: Eto zato je to preslagivanje kažnjivo...a sad kolko se policajac razme i kolko ima volje utjerivat pravdu ja ne znam...ali u prekršaju si totalno.
Sve si rekao sa ovom rečenicom. Ti bi kaznio al tako to ne ide..I samo da priupitam još dva pitanja dakle prijatelj mi ima od Baotiana 125ccm mašinu na malim tablicama i ide mu po GPS-u skuter 85-90 dok sa druge strane drugi frend ima naturpijan Kymco People 50 ccm i ide mu po GPS-u 95 km/h pa mi objasni zašto bi ovaj prvi bio u većem prekršaju nego li ovaj drugi ? I drugo pitanje je koja je procedura utvrđivanja koju mašinu imaš unutar skutera ? Hoće li ti to policajac na licu mista šarafit motor i vadit klip i cilindar ili..?!

Evo Štef ti je rekel, kaj je i istina, ak je neki nadobudan policeoficir može poslat na vještačenje ili oni sa tehničkoga, jer velim nisu ni svi oni glupi da ne bi skužili tak neke očite razlike...

Baš to hoću reći...jel tak nekaj vrijedno truda  :dontknow: Jer nismo više kak smo bili prije 10-15g. kad si mogel vozit bez kacige i sa motorima kakve si htel a da prođeš samo sa opomenom, danas ti spiče takvu kaznu da se smrzneš, pa onda skužiš da ti je bilo jeftinije položit vozački i vozit se ko čovek. Po ljeti sam se dosta vozil po Zagrebu recimo a o Zagorju da ne govorim, i brat-bratu konrola ima kolko hoćeš...tak da jednom u godini ak si često na cesti sigurno je da ćeš naletit na neku od kontrola.
2013- Kawasaki 636

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #31 : 08 Prosinac, 2012, 15:05:15 »

Vaou šta si pametan Igor, a da citiraš do kraja i sam bi videl kaj sam napisal baš pored toga di je kraj tvog citata...di piše da je to po zakonu ili da tak rade policajci, zato nemoj govorit da je neke glupost, tj tuđe mišljenje jer tim vrijeđaš a da rezimiramo vrijeđanje je zabranjeno na forumu, barem bi ti to trebal znati.

@Domba- ja sam mislil na zvuk mašine kao specifičan zvuk za 4T a ne na razinu buke  :icon_thumright:

No nebitno, iskreno meni to nema smisla, a ako neko ima volje nek to radi, ali bez veze mu nema prolaza na tehničkome, mada i sa vezom ja ne znam koji savjestan čovjek bi ga pustil, ma da mi je i brat ne bi ga pustil na tehničkome da stavi na 50ccm skuter 200ccm mašinu, pa nismo na divljem zapadu!

zaboravi taj svoj post, imas postove prije di zelenooki pise gluposti a ti potvrdujes  :dontknow:

Baš tak, ne isplati se s tim jebat, kazne su danas ogromne, i kad realno pogledaš vozačka ti je najjeftinije rješenje, pital sam pandura i reko je od 5-15K je kazna za nemanje kategorije, a sad si ti računaj koju bi ti kaznu dobil da te ulovi sa 200ccm mašinom na malom tablicom kako juriš preko 50km/h...kredit bi moro dizat da platiš kaznu.

Položi vozački, kupi neki stariji 4T skuter i vozi se ko čovek bez blokada, bez da gledaš iza sebe i najvažnije bez straha....

Kak bi rekel nisam tolko bogat da kupujem jeftino, tak i to jeftino te na kraju izađe skuplje :icon_thumright:

2 stef, motor smiju dirati tek po nalogu suda, u slucaju da prouzrocis prometnu nesrecu, ovako cist sumnjam da ce se netko zajebavat zbog klinca na nekom skuteru, jebi ga reagira se tek kad napravis sranje

2 *JOHNSON*  da 2007 su me/nas copili
« Zadnja izmjena: 08 Prosinac, 2012, 15:17:02 igor.sb »

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #32 : 08 Prosinac, 2012, 15:06:34 »
prije buš naletel na pištolj ili presretač nego na rutinsku kontrolu,o tome ni ne govorim..
govorim o brzini,ako te snimi na 50cc skuteru preko 50 na sat,moreš kliknut blokadu i delat se glup al ako te snimi 90 100 sa malom tablicom a imaš gore vxr ili sp mašinu e onda se nemreš delat glup jer ga nemreš blokirat..pa si onda fasoval.

ima mladih policajaca koi znaju više i koi su više aktivniji zbog dokazivanja napredovanja i neki od njih sigurno imaju skutere,ima i policija skutere pa onaj koi ga vozi zna bar da je gore 4t ili 2t mašina i bla bla blaaa..ima onih koi bu skužil da je veća mašina ima onih koi nebu ni posumnjal nikad i toe to.

pa ako skuži da mašina nije odgovarajuća il nešt sumnjivo more ga pljenit.
kod nas se još to tolko ne provodi..

Offline danc00

• maxi forumaš
« Odgovori #33 : 08 Prosinac, 2012, 15:16:46 »

zaboravi taj svoj post, imas postove prije di zelenooki pise gluposti a ti potvrdujes  :dontknow:

Baš tak, ne isplati se s tim jebat, kazne su danas ogromne, i kad realno pogledaš vozačka ti je najjeftinije rješenje, pital sam pandura i reko je od 5-15K je kazna za nemanje kategorije, a sad si ti računaj koju bi ti kaznu dobil da te ulovi sa 200ccm mašinom na malom tablicom kako juriš preko 50km/h...kredit bi moro dizat da platiš kaznu.

Položi vozački, kupi neki stariji 4T skuter i vozi se ko čovek bez blokada, bez da gledaš iza sebe i najvažnije bez straha....

Kak bi rekel nisam tolko bogat da kupujem jeftino, tak i to jeftino te na kraju izađe skuplje :icon_thumright:

2 stef, motor smiju dirati tek po nalogu suda, u slucaju da prouzrocis prometnu nesrecu, ovako cist sumnjam da ce se netko zajebavat zbog klinca na nekom skuteru, jebi ga reagira se tek kad napravis sranje

Tebi je glupost u tome kaj sam rekel "da te policija ulovi sa malom tablicom da se voziš preko 50km/h i da skuže da imaš gore 200ccm mašinu..." Naravno da buš platil paprenu kaznu, ne razmem na kaj ciljaš, iz toga se more zaključiti da ti tvrdiš da je to normalno i da se more tak vozit, a ak te ulove platil buš vanredni tehnički cca 200-300 kuna  i vozi dalje, a ja onda govorim gluposti :dontknow:?!

Štef, ma na to i mislim, jer rutinska kontrola prometa ti niš nemre kad nemaju valjke kod sebe, a ne mjere brzinu...ali opet nek baci oko na skuter i kak veliš neko mlad i željan dokazivanja ti more radit kaj hoće, zapravo po zakonu kaj može!
2013- Kawasaki 636

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #34 : 08 Prosinac, 2012, 15:21:53 »
nije normalno, ne moras meni objasnjavat nista, ja sam za razliku od tebe bas i zbog vandrednog tehnickog prodao 50ccm

Tebi je glupost u tome kaj sam rekel "da te policija ulovi sa malom tablicom da se voziš preko 50km/h i da skuže da imaš gore 200ccm mašinu..." Naravno da buš platil paprenu kaznu, ne razmem na kaj ciljaš, iz toga se more zaključiti da ti tvrdiš da je to normalno i da se more tak vozit, a ak te ulove platil buš vanredni tehnički cca 200-300 kuna  i vozi dalje, a ja onda govorim gluposti :dontknow:?!

trpas se u nesto a ne znas ni proceduru kako ide, nisi bio na vandrednom, kad budes onda pricaj, a ova tvoj nagadanja i osobna misljenja nemaju smisla  :icon_thumright:

Offline danc00

• maxi forumaš
« Odgovori #35 : 08 Prosinac, 2012, 15:30:42 »
Ni tu ni bitno jel vanredni tehnički košta tolko ili tolko, cifru sam rekel odprilike(ako je totalno kriva mogi si ispravit), hoću reći kolko sranja imaš radi toga. Nadam se da nikad ni nem bil na vanrednom. Zato je tu forum da se komunicira, dok si ti došo i bez da si ikaj obrazložil počel govorit da govorim gluposti, a jedino kaj sam rekel je svoje mišljenje i eto sad kolko vidim krivu cijenu vanrednog tehničkog pregleda, zato ak te nekaj dira reci to si rekel krivo i reci kak je stvarno ak je bitno i pošteno. Bolje nego citirat i napisat gluposti melješ i bok...
2013- Kawasaki 636

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #36 : 08 Prosinac, 2012, 15:33:33 »
nije normalno, ne moras meni objasnjavat nista, ja sam za razliku od tebe bas i zbog vandrednog tehnickog prodao 50ccm

toe to..previše jebade i vožnja s grčom i mišlju di te budu haltali..
najbolja opcija je A1 i skuter 125cc..gore mašinu koju god staviš 200/2500/300 razlika skoro ni nema u vizalnom smislu,a osim toga imaš velku tablu pa nikok ni nije briga,nema ograničenja brzine ako te snime da negdi kršiš ograničenje popiješ kaznu i toe to..

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #37 : 08 Prosinac, 2012, 15:38:58 »
Ni tu ni bitno jel vanredni tehnički košta tolko ili tolko, cifru sam rekel odprilike(ako je totalno kriva mogi si ispravit), hoću reći kolko sranja imaš radi toga. Nadam se da nikad ni nem bil na vanrednom. Zato je tu forum da se komunicira, dok si ti došo i bez da si ikaj obrazložil počel govorit da govorim gluposti, a jedino kaj sam rekel je svoje mišljenje i eto sad kolko vidim krivu cijenu vanrednog tehničkog pregleda, zato ak te nekaj dira reci to si rekel krivo i reci kak je stvarno ak je bitno i pošteno. Bolje nego citirat i napisat gluposti melješ i bok...
dao sam ti sva obrazlozenja (u prvom postu) koja trebas znat
''kaznu za kategoriju ne mozes dobiti, jer bi pisalo taj i taj upravljao mopedom npr. gilera runner 50 registracijskih oznaka ta i ta, za koju nema odgovarajucu kategoriju ''

evo ti i za vandredni, on iznosi kao i svaki tehnicki pregled, kod nas je to cifra od cca 90kn, koju moras platiti odma ili ti posalju kuci uplatnicu, tablice uzima policija, a ti imas pravo u roku tjedan dana pokusat ponovo registrirat vozilo, ako prođes ides u mup po tablice, ako ne prođes placas ponovo (ako je proslo tih tjedan dana) pregled i tako u nedogled

Offline danc00

• maxi forumaš
« Odgovori #38 : 08 Prosinac, 2012, 15:44:06 »
Ok, al to se desi u najboljem slučaju, jer ne vjerujem da ćeš se izvuč sa kaznom od 90kn(vanredni) ako skuže da imaš gore mašinu od 20KS ! A ovo za kat sam ionak rekel da bi tak bilo po mome  :icon_thumright:
2013- Kawasaki 636

Offline Tomi_ZG

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50 SP
« Odgovori #39 : 08 Prosinac, 2012, 15:46:53 »
Danc nemogu oni tebi spičit kaznu za neimanje kategorije zbog jače mašine,nema šanse,al kaznu za nelegalno modificirano vozilo mogu,samo kaj se to kod nas ne prakticira baš