Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Koji je najbolji GAINER??  (Posjeta: 15268 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Doomsday
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
Odg: Koji je najbolji GAINER??
« Odgovori #20 : 12 Lipanj, 2008, 16:43:08 »
ja ti kažem istinu, i iz iskustva, imam 92 kile, 188 visok, mr.J kad me upozno reko mi bokte kakvu figuru imaš  :toothy12:  :toothy11:  odo spavat sad, sutra udarni dan po integralima  :redface:
ma kontam ja sve, ali od sklekova nema povecanje telesne tezine...ceo zivot ih radim i nista, samo definicija
Pa zato i možeš napravit tonu sklekova, mala masa, velikom većinom mišićna, malo masti, pa ni opterećenje za sklekove nije veliko... Brzinski i laički prepričano, puno ponavljanja + malo opterećenje = definicija uz manji gubitak mase... Malo ponavljanja + veliko opterećenje = masa uz dosta gubitka definicije... Pa se sad svak nađe između, di mu odgovara...

Mali, samo se pomiri, kad se malo 'proširiš' da ćeš ostavljat dojam kako si koji centimetar niži nego sad... To ti je neizbježno... Zato ja nikome ispod 180 cm nebi preporučija previše mase... bolje umjereno, onako, 'žilav' alpinistički look i tako izgledaš viši... Bar je to moje mišljenje... :zubo:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
« Odgovori #21 : 12 Lipanj, 2008, 20:57:30 »
ja ti kažem istinu, i iz iskustva, imam 92 kile, 188 visok, mr.J kad me upozno reko mi bokte kakvu figuru imaš  :toothy12:  :toothy11:  odo spavat sad, sutra udarni dan po integralima  :redface:
ma kontam ja sve, ali od sklekova nema povecanje telesne tezine...ceo zivot ih radim i nista, samo definicija
Mali, samo se pomiri, kad se malo 'proširiš' da ćeš ostavljat dojam kako si koji centimetar niži nego sad... To ti je neizbježno... Zato ja nikome ispod 180 cm nebi preporučija previše mase... bolje umjereno, onako, 'žilav' alpinistički look i tako izgledaš viši... Bar je to moje mišljenje... :zubo:
179cm i 60kg je stvarno mrsavo!! Ne mozes da kazes da nije! Idem polako do 70, ako bude previse, smrsam lako ;) Izgledam visi pogotovo kad obucem usku majicu neku, ali to je daleko od alpinistickog izgleda... Treba mi masee
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #22 : 12 Lipanj, 2008, 23:31:41 »
PRED TV!!!!  PUNO ČIPSA I ČOKOLADA!!!   ETO MASE ZAČAS!!!   :laughing6:

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #23 : 13 Lipanj, 2008, 00:12:37 »
179cm i 60kg je stvarno mrsavo!! Ne mozes da kazes da nije! Idem polako do 70, ako bude previse, smrsam lako ;) Izgledam visi pogotovo kad obucem usku majicu neku, ali to je daleko od alpinistickog izgleda... Treba mi masee

lako ces ih dobit, ali tesko ces ih skinut  :angry7:

:redface:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
« Odgovori #24 : 13 Lipanj, 2008, 00:19:10 »
Hmm? Bas suprotno, ali sto bi ih skidao kad mi je cilj da nabacim?!! Onda nema logike

2TOČKA 1ŽIVOT

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #25 : 13 Lipanj, 2008, 07:18:02 »
Elade, mali je mlad, metabolizam nabrijan, nije ka nas dva, stare prdonje, di metabolizam neće pali ni na kurblu... :laughing7:

:zubo:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
« Odgovori #26 : 13 Lipanj, 2008, 11:10:01 »
Elade, mali je mlad, metabolizam nabrijan, nije ka nas dva, stare prdonje, di metabolizam neće pali ni na kurblu... :laughing7:

:laughing6:

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
« Odgovori #27 : 14 Lipanj, 2008, 17:26:55 »

Hahahahahahaha kralju!! No stvaro metabolizam kao da imam cristofolinija :P

2TOČKA 1ŽIVOT