cek, ak dodjes u dane crvenog kriza oni te natjeraju na ''DOBROVOLJAN'' prilog?
DA, tjeraju te da platis
Upravo sam imao slucaj da je covjek napisao Ivan umjesto Ivana i ovi u posti nece isporuciti paket. Pa kebo ti bog iss majku u picku mrtvu, samo kedva cekaji da ti vrate paket i obracunaju 2 postarine pa salji ponovno.
I pazi sad proceduru:
- Ocajnicki pokusavam naci telefonski broj od postanskog ureda, medjutim ne prikazuju ga, nego prikazuju univerzalno neki 072 telefonski broj, gdje ti kaze kupi evo teve, i ovaj se razgovor snima
- DAKLE NE POSTOJI BROJ TELEFONSKOG UREDA, zasto? Pa da te odmah sjebu i skini s kirca.
Dobijem nekoga na ovaj broj, i vele mi da moram ici u postu osobno ko u kameno doba osobno, i moram neku pismenu proceduru rijesiti da se odobri primanje na drugo ime.
Dodjem j postu, ovi se krste i nogama i rukama, jer normalbo, u svakoj posti ima kriplova i to ne bilo kakvih nego krebilskih. Kazu mi kakva procedura, sta su oni normalni. Slozim se s njima i skupa u kolektivu im se naj****o majke.
E sad, tu sam.otkrio da postojo direktni telefonski broj od odredisnog ureda ali nije dostupan gradjanima, i normalno, nitko se ne javlja.
I sad treba slat neke faksoce, picke materine , dimne signale, placat reklamu prije dnevnika da bi ovi idioti culi poruku da se odobri preuzimanje jer je napisano musko umjesto zensko ime.
Cekaj malo j#bote, pa ovi iz poste aktivno provode diskriminacinu prema zenama, jer njima ne daju paket, a muskima daju, i opet se vracamo u nazad u kameno doba, gdje se pored toga za sve mora osobno dolazit, ispisivati rucno milijardu puta ime i prezime, zaostali, a napalcuju ko da imaju najmoderniju tehnologiju i metodologiju rada.
I jos moram za kamene kriplove pratiti gdje je koja posiljla, i paziti da ne prodje maksimalni rok za isporuku, pa zvati ljude "ej trebao bi zvati postu i pitati za svoju posiljku".
I jos neke namete trpaju, pa sta su ovo gruntovcani i dudeki?