....ima li šanse da se ovo obori pred institucijama? dali bi prošlo da u poruci zamoliš selera da ne naznačuje to SMALL PACKAGE na kovertu ili kutijicu ili općenito na ambalažu?....
nema tu pomoći, barem što se tiče sellera izvan lijepe naše, small package se prvenstveno šalje iz razloga jer poštarina "free" i seller plaća kontejner a ne ambalažu paketa
meni danas došao paker dimezija cca 25x15x8 i na njemu piše "small package" ali je bio sa tracking # ilitiga preporučeni paket pa nema naplate od 4,5 kn
i šta sad radimo kad nam stigne paket kojem je plaćena poštarina do hrvatske ali ujedno nije plaćena poštarina od carinskog/poštanskog ureda do krajnjeg korisnika odnosno kupca
kako pošta zna dal sam ja platio poštarinu ili je naplaćena poštarina od 0,01$ ili je proizvod koštao 2 a poštarina 18$
izmišljaju toplu vodu koji ćemo svi piti jer smo narod koji šuti i trpi i kuka dok ispija kavu od 38kn u dubrovniku
OK i dalje će se iplatit naručivat iz kine i okolnih sela jer su cijenom jeftiniji po nekoliko puta sa svin mašim nametima ali da nije uredu, nije... kako je unazad 5-6 godina sve ureno prolazilo bez ikakvih dodatnih davanja a sad neznaju gdje bi i koliko uzeli
kao što rekoh, ako mi ne isporuče račun, zovem istog trena finu, poreznu, matičara, javnog bilježnika, policajca koji mi je lupio kaznu što se vozim biciklom, popa, hgss, osobnog bankara, i ženu... da ih prijavim, pa nek se misle....