Ekipa bok. Prije svega sorry na dizanju teme iz "mrtvih" ali znam da smo nekad tu o tome raspravljali.
Nakon dugog natezanja sa prodavačem trenirke, prijavio sam Paypalu da nije došla nakon dva mjeseca. Kupljena 09.12.2019.
U međuvremenu taj shop je kao preuzela druga kompanija te mi javljaju da nažalost neznaju tko je i kako slao, da će provjeriti i javiti se povratno..
Odgovora naravno nije bilo te sam opet slao upit i dobio odgovor da najbolje da prijavim direktno na Paypal problem koji imam, pa će oni dalje
goniti koji su razlozi jer neznaju detalje.. 75E je cifra o kojoj se radi.
Mene sad konkretno zanima, prodavač kao mora odgovoriti na upit mailom do 20.01.2020, ti podaci mi pišu kada uđem u resolution centar Paypala.
Ako on ne odgovori, koliki je postupak nakon toga i šansa da stvarno dobijem novac natrag? Trenirka stvarno nije došla, nemam razloga lagati. Kod
slanja tj potvrde slanja s njihove strane nije bilo nikakvog broja za praćenje pošiljke.
Isto tako me zanima, ako i dobijem taj povrat. Dali Paypal uzima kakvu naknadu ako prebacujem novac natrag direkt na karticu tj da mi nije na Paypal
balansu tj raspolaganju. Hvala unaprijed.