po nekom neposanom pravilu bi trebalo bit tako, dok ne dođe u njemčku nema obavjesti
iako mi je to malo čudno da čak ni na jednoj od stranica nema nikakvih obavjesti (pretražio sam ih podosta)
u krajnjem slučaju najjednostavnije ti je kontaktirat prodavača i pitat šta se događa
neki dan sam imao sličan slučaj, kontaktirao prodavača nakon što 15 dana tracking nije bio aktivan i kaže mi on želim li refund ili resend na povjerenje jer je paket zagubila kineska pošta
naravno pošto jedini na netu prodaje taj dio ispod cijene tražio sam resend sa naravno novim tracking brojem
ukoliko tracking ne bude aktivan unutar 10 dana od objave, reklamacija i povrat para jer sam ionako od datuma plaćanja čekao 6 dana za isporuku
ali nije to ništa, imam paket koji nemogu reklamirat jer je po tracking kod nas
zovem carinsku ispostavu u zagrebu i oni mi kažu da ako nije RNxxxxCN ili bilo koji drugi tracking tog oblika da mi nemogu dat nikakave informacije o paketu
a meni fino na stranici izvozne dostavne službe piše
2016-02-11 09:28:54 Your order has been submitted, please wait for our system to confirm
...... svega još između.....
2016-02-24 01:38:04 Your parcel arrives in destination country, please wait for dispatch in your local post office
2016-02-27 01:53:06 Your parcel is delivering right now
što bi značilo sutra će bit mjesec dana kako je paket u lijepoj našoj, ali pošto tracking nije RNxxxxxxxCN i slučnog oblika mogu se fafat....