danas sam ih zvao jer se pajdo napizdio na mene jer možda bude morao platit porez, pa reko da izvidim situaciju
dobar dan imam jedan paket iz EU koji za koji je zatražen račun
kažu oni meni vako, ako je proizvod iz kine platit ćete porez u iznosu od 25% na cijenu proizvoda, no recite što ste to naručili
kažem ja akcijsku kameru
kontra odgovor ko iz topa pa to se nađe po 18$ a porez se plaća tek na izsno veći od 18 ojra
kažem ja, pa jel nije bilo 22 eura na što dobijem odgovror, ne ne 160kn ili 18 eura
nastavljam ja dalje i kažem da to ije ni 140 a ne 160 kn na što dobijem to vam je tako....
nadalje upitam zašto se moram pravdat za paket iz EU, kaže on meni pa slušajte, vjerovatno je proizvod porizveden u kini a po broju vidim da je poslano iz mađarske što ne znači da su mađari platitli porez već su posrednici pa ga oni prepakiraju
pitam ja koja je to fora prepakiravanja, jer ako se prepakira, mora se i uvest a nema uvoza ako se ne plate državni nameti
kontra me spusti, a neznam ja kakvi su zakoni u mađarskoj no ako postoji žuti papirić na paketu onda je prepakirano ako nema računa, prepakirano, uglavno ako ustanovimo da je paket iz kine platit ćete porez, u drugom slučaju žao nam je što duže čekate proizvod....
o j3b3mlite državo....