Narucio sam stvar s ebaya vrijednos je 310kn i prekjucer je isteklo vrijeme za dostavu, a nemam tracking broj, sad ne znam da li je mozda zapela na carini? jel se to moze kako provjeriti? iskustva molim?
pukni odmah case i to preko paypal-a ako je preko njega naručeno (nepisano pravilo je za paket vrijednosti minimalno 30$ ide tracking na ebay-u)
ili ako si preko ali-ja naručivao onda onda ista procedura (kod njih je sistem da nakon isteka 60 dana za dostavu imaš fore još 15 dana za reklamaciju)
zadnja narudžba visila 60 dana, produžio sam ju 30, nakon isteka prodavač produžio još 15 i stiglo neki dan (vrijednost 2$ sa tracking-om koji je zapeo u kineskom aerodromu)
ja sam neki dan dobio od carine pismo što sam naručio android tv box 227 kn vrijednost bila ali mutavi kinez nije stavio fakturu i fino njihova usluga špedicije i tih pi*darija još +120 kn mater im j****
ne razumijem... na tehničku robu ne postoji carina tj ima je ali je 0% znači plaćaš samo porez koji je 25% od gore navedene cijene što bi bilo karikirano 57kn
naznam na kakvu fakturu ti misliš ali do sad nisam nijednom (od preko 1000 narudžbi) dobio od njih fakturiran paket da na njemu piše realna cijena, naziv proizvoda, model. kataloški broj i sve što već treba da piše na fakturi
špedicija neće reagira ako je mala količina u pitanju kao u tvom slučaju odnosno 1 komad, da si ih naručio 10ak komada tu bi već bilo intervencije
možda si dobio uslugu skladištenja proizvoda dok im nisi na vrijeme isporučio račun sa paypal-a ili izvod iz banke ili pdf računa sa stranice ili neznam ni ja sam čega kad neznam kako si i gdje plaćao (pošto oni šalju preporučeno sa povratnicom svoja potraživanja da znaju kad se zaprimila obavjest)