Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jako uredan skuter, predobro
evo vidiš da ti puno bolje ovako stoji tablica nego na onom držaču.samo kaj mi se čini da su vaše tablice veče od naših
uuu, dobro je deklo... inače super skut, al šteta je to vozit serijalu..natakni gore neki kit..btw, sviđa mi se tablica, nisam takvu vidio od ex. Yuge.. u vezi potrošnje, probaj nabaviti neki dellorto ili mikuni frgić, (od piaggia ili minarellija) preporodit ćeš se..
vecu diznu stavi i btw ak si napravio drzac zast je pod guzom tablica
uuu, dobro je deklo... inače super skut, al šteta je to vozit serijalu..natakni gore neki kit..
Matori prelep ti je JET!! Bolje izgleda sa ovako namestenom tablicom nego sa drzacem!! Felne i deklo sijaju ko oko, svaka cast!! Bas sam cekao da vidim kako je to ispalo!Fali mu hrom ZX, to ako nadjes gde ima da se hromira, obavezno!! I po meni bi seo karbonski poklopac filtera za vazduh !Samo napred
jesi vidio ti bosanske tablice...grozote
lijepo, samo da si skinuo onaj zadnji blatobran i "kabasti" airbox izgledao bi još agresivnije...
Citat: Agil - 11 Svibanj, 2008, 07:01:24lijepo, samo da si skinuo onaj zadnji blatobran i "kabasti" airbox izgledao bi još agresivnije...bacao bi mi onda raznorazno smece direkt na karb- nema potrebea sto se tice airboxa, imam gljivu e5 u fioci al mi se nesto neda staviti...Morala bi ici veca dizna i sta, da mi trosi 7 lit? ? ? kad ovaj gurtner nemos nastelovati...
zato budem ja sad kupil dellorto