Ma da, ja tek sad idem na vožnju pa ni ne želim razmišljat o spuhu jer se vozim pored policije i ne diraju me, a kad bi imal spuh sigurno bi me ak niš drugo pregledali...pa zato.
Ma kaj ti mogu, nije tolko bučan, a i kucelj da kao neke papire di gore piše homologacija sad kaj je to
.
Mogu te ak "baš" hoče i sa leovince spuhom poslat, jer on je isti k kad nema prigušivača...tak da ti je svejedno kojeg ima. Ali naravno ni ja nedam 300€ za spuh...ali da hoću malo ozbiljniji zvuk hoću, i takav ću si kad tad priuštit...ali od Kucelja jer mi je on ipak tu par km od mene, dal bum mu tu sliku pa ak more bude napravil isti.
Kolko odprilike košta taj kod Serdarevića ak neko zna?
P.S - ja mislim da ti bi baš ovakav sjel ko budali dva šamara, jer je kolko vidim kraći i deblji...nekak više paše na skuter nego dugi i uski
E da, nebitno za temu, ali kad je moj bratić išel Kucelju po spuh ovaj mu je izmjeril bez DB killera buku i bila je na samoj granici, znači da ipak radi spuh po nekim standardima...neće ti napravit spuh onak od oka i bez nekih provjerenih specifikacija, to hoću reći da i bez db klillera policija ti nemože nikaj.