dns je bio meet koji je dobro prosao i bilo nas je dosta,jedno pranje skutera je bilo must have
evo par pikčrsa:
nabacio sam i rejs protiv par sp-ova i jednog vxr-a,od ovog jedog sp-a sam imao bolji start ali njemu trebaju tvrđi federi,kasnije sam sa walkayem kad smo se vracali probali i imamo isti start,bas oba dva ispucaju u startu i rade zabavu po gradu haha
nego da se mi vratimo na vxr,jer me to jedino i zanimalo i po njemu se računam...evo ovako,u startu isti,kasnije nakon par sto metara bude par metara ispred mene tako da razlike gotovo nema!svi su bili pa su vidjeli,toliko o vasim procjenama da se necu moci mjeriti sa vxr-om,i vašem govoroenju napamet bez da ste probali,necu ni komentirati..
sa spom na jedno 400 m ipak je nesto veca razlika,ali do jedno 150m-200m i nema tolike razlike...
dečki su probali i rekli da ide odlično sto moze i walkay potvrditi,ugl nebitni su meni ti rejsevi samo sam htio da dokažm da ne pričate napamet ako niste nesto probali.
makinu sam spremio u garazu,idem na maturalac sada pa je gotova sezona za mene,kad se vratim ako uhvatim jos koji sunčani dan vikendom malo cu se izgustati i to je to...moram jedino preko zime rjesiti onaj problem sa okretajima i vise nista ne diram sto se tiče makine!