evo ovako,napravljeno 2 500 km od kada sam ga kupio(10.3)...skuter radi i dalje ko sat bez ikakvih problema...
sve ostaje i dalje kako je i ne mislim nista dirati ove sezone...shvatio sam da sam počeo guštati u malo daljim vožnjicama i tako to
nego kolega walkay,me brutalno izvrijeđao u subotu,rekao je da mi je skuter kao iz svinjca
pa sam ga morao danas malo očistiti
sad planiram na 2 duža puta,kontam ici za Viroviticu na happening(iako nije jos 100%),a sljedeci put koji planiram je odlazak u Bosnu,ja i lega na mom skuteru,malo zajebancija ovo ono,dosadno nam u zivotu,a mlade dan trosimo uzalud
samo me najvise strah da nesta ne crkne na putu jer sam onda j#bo ježa,iako mislim da ne bi smijelo biti nikakvih problema...jedino ne znam kakva je membrana i kada je mjenjana posto nmg odsarafiti ona 4 sarafa...za ostalo je servis napravljen(remen,role,klizaci,svjecica,ulje,filter ulja....)
ha valjda nece biti problema,iako me uopce ne bi cudilo da bas u Bosni nesto crkne posto sam ja opće poznati maler,a taj lega je jos veci-dobitna kombinacija