Ja imam VELIKI problem. Malossi naljepnice se stalno odljepljuju od prevelike brzine.
Sto da radim?
...mislim da to tako treba biti..tj. nije "failure" nego "feature"....Malossi je posebnom tehnologijom izrade ljepila ( tzv. AIRFLOW STICKER LIMITER )
za naljepnice ugradio kontrolni mehanizam za one koji pretjeraju s brzinom....
Da sumiramo:
1. Malossi naljepnica definitivno poboljšava performanse vašeg skutera, ...mada to ovisi od skutera do skutera tj. o ukupnom setupu
2. Potrebna je velika stručnost i iskustvo prilikom ugradnje malossi naljepnice ( najbolje simetrično - zbog sigurnosti i pretjeranog naginjanja u zavoju )
3. ne smiju se kombinirati malossi naljepnice s drugim naljepnicama tipa Hebo, TNT, Stage 6 , jer se time, zbog nepredvidivih rezultata povečavaju rizici od oštečenja radilice i drugih sklopova mašine
4. jedina kombinacija koja dokazano dolazi u obzir je : jedna velika naljepnica i dvije male, po mogučnosti simetrično....ali kome je potrebno toliko snage...!!!!???
5. stavljanje naljepnica na unutrašnje dijelove motora je ilegalno, a može biti i opasno.....poznati su slučajevi prebrzog dizanja na zadnji kotač, pri čemu vozač završi na leđima...tzv " malossi prevrtanje "
6. učinak malossi naljepnice, zasada bez objašnjenja, nema nikakvog efekta na skuteru tipa " baotian", "rex", silverstone", "italscooter"...pretpostavlja se da je uzrok tome općerašireno negativno mišljenje o kvaliteti tih skutera ..što poništava učinak malossi naljepnice.....
7....i tko je uopče , i na kraju krajeva, ovu temu iz tuninga premjestio u offtopic...?