Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
rekla sam "od mrcine prva susjeda" ... ja sam mu malo dalja susjeda, dakle ne ja... neg moja frendica... ja imam vremena LOL a di si pak ti sad na rudešu? pa ja sam iz rudeša kvragu
Citat: wyeshtitza - 19 Veljača, 2008, 00:52:14rekla sam "od mrcine prva susjeda" ... ja sam mu malo dalja susjeda, dakle ne ja... neg moja frendica... ja imam vremena LOL a di si pak ti sad na rudešu? pa ja sam iz rudeša kvragu haha jablanska 52p.s. eto zamijeno sam avatar, sad buljite u moje predivne šuze
Citat: replcnt - 19 Veljača, 2008, 01:29:51Citat: wyeshtitza - 19 Veljača, 2008, 00:52:14rekla sam "od mrcine prva susjeda" ... ja sam mu malo dalja susjeda, dakle ne ja... neg moja frendica... ja imam vremena LOL a di si pak ti sad na rudešu? pa ja sam iz rudeša kvragu haha jablanska 52p.s. eto zamijeno sam avatar, sad buljite u moje predivne šuze divota, ja sam do nogometnog igrališta nk rudeš i šuze su ti... ma... ma.... predivne!
nemoj zezat,ozbiljno.kaj, kad se zemu ide za dubrovnik ziher, kaj ne.
Ehh svi blizu btw ja sam niže dole malo Hanamanova.........
da da... još neka 2 mjeseca je tu i onda ide bas sam danas bila kod nje
jesi se danas vozio s ovim u avataru?
Citat: wyeshtitza - 19 Veljača, 2008, 17:07:28da da... još neka 2 mjeseca je tu i onda ide bas sam danas bila kod nje a kad si bila tu pa kaj nisi cingala
...kolko te nije bilo coek bi rekao da se i jesi udala
Jesam da heh sta si me vidjela?Vozio sam se daA mogli bi se i upoznati i to jako si mi blizu heh.....
Čoviče, kod nas na forumu kad vide curu ka u vojnoj bolnici na fronti kad vide bolničarku...
Dobro, , sorry što sam te udao prije vremena... Onda sretno toj frendici... E, da... da fronta... još i gore... Kad su rijetko viđene (čitane), pa su prave VIP osobe... "Jel' pripremljen crveni tepih" (za ove drage dame) ?