evo danas iako je bija cili neki tmuran dan, a doma mi je bilo dosadno, sitija san se da san ti obečao slike pa san se potrudija otiči do vrha biokova, tj. sv. Jure jer san jednoj priji dugovao neke slike
ove prve slikice s dna, gdje je rampa i početna točka za polazak. prve slike su slikane pod blicem iz razloga šta su slikane na povratku kada je več pao mrak.
lanci, snijeg, STOP
"vozite na vlastitu odgovornost" :green: :smt083
...
...
...
...
...
...
...
...
ovo je slikano na 1 228 metara :haha:
...
...
...
...
10 more to go
prvi susret s ciljem...
kad san vidija ovaj odašiljač pomislija san "šta če on ovdi, nije to valjda vrh"... a kad san došao ispod njeg i vidija da jest , popizdija san :lol: ja san mislija biti če kakva planinarska kučica, nešto, da če mi netko dat pohvalnicu šta san po snjegu došao do gore a ono prokleti odašiljač za tv??!!!! zaželija san da svima nestane slika iako je igrala hrvatska
:lol:
...
i tu su počeli problemi....
snjeg čovječe, bjeli snijeg :haha: :haha:
ja ka dalomoš kad san ga sinja sledija san se u roku od sekund... snjeg i led a ja na skuteru...hmm....prihvačam izazov :twisted:
i vozeči tako doša san do ove dionice di san se vozija po sredini po snjegu i odjedno mi je stao skuter, zaglaviaj san u snjegu, weeeeee radosti :haha:
prvo nisan znao štaču pa san se sjetio šta su radili oni u long way round i utrke motore pariz-dakar, pa san otklizao skuter na led i tamo ga digao, i gle čuda po ledu ide bez pola muke :no1:
...
i evo ga.. blizu smo... na tabli piše pola ure još do vrha sv. jure, ali mislin da bi tribalo i manje, oko 2-3 kilometra ima do gore uspoređujuči brojke s celera i putokaza...
...
...
..,
...
,,,
do vrha ipak nisan uspija doči. razlog je taj što je padao mrak, a na tom mjestu ispod samog vrha je temperatura je bila 3 stupnja... da san došao tu pola sata ranije to bi mi bilo taman za doči do gore i onda bih i išao usprokos snjegu i ledu, ali ovako pošto je več padao mrak pa nisan htio riskirati, jer san i na povratku (od ulaska do vrha sv. jure inače ima 24 km) do ulaska došao po laganom mraku uz pomoč dugih svjetala... tako da nisan bio do vrha, i sad mi je strašno žaj, ali i do ovdi dokle san doašo ja san i više nego zadovoljan
za kraj, posljedni pogled na vrh s mjesta do kud san došao
i onda lagano doma. makarska - st 40-41 minuta debilne vožnje po noči