C/P sa
www.my-forum.kicks-ass.orgZnači, evo u ime Soleta i ostatka ekipe organizatora, i sami znate da već neko vrijeme planiramo taj meet...
Znači poželjna ekipa su svi, ne samo skuteri nego i auti, motori, šta god...
Svi su pozvani, svi su dobrodošli...
Svi se slažete da to bude jedna sunčana subota u trećem mjesecu...znači da sve već bude realizirano i onda kad primjetimo lijepo vrijeme da se nađemo...
Upitna su mjesta na kojima bi se on mogao organizirati, pogotovo jer su i nakon Nove Godine policijske ophodnje češće i postrožili su se...(i molim bez suvišnih pametnih komentara kako ćete razbit pandure ako priseru), jer većina zna da se u Kostreni više nemože organizirat meet koji uključuje stunt a da ophodnja ne prođe...
Malo nam je mjesta ostalo...neznam, mene nekako zove Grobnički aerodrom...bura nemora predstavljat veliki problem, prostora ima više nego dovoljno, svi znate doć gore...ako i ne, uvijek se može sačekat pa da se grupno ide...
Razlog objavljivanja ovako rano je da se na vrijeme dogovorite međusobno i sami sa sobom, da se regaju motori na vrijeme (onima kojima to predstavlja problem), i da rezervirate taj dio jedne subote za to...
Za mene je meet uspio da se skupi makar moj dio ekipe, ali tih par puta u godini se možemo potruditi da svi budemo na okupu...znači, koga god poznate da ima scoot, motor ili sl. zovite ga...
Bacajte svoje ideje ovdje...topic samo za to, i neka MOD stavi pod Sticky!
P.S.
Brijem da nas se može solidan broj skupit...ako možemo za običan đir skupit za 5 min s par poziva i poruka velik broj ljudi, onda su nam 2ipo mjeseca sasvim dovoljna. Ajmo!!!
Neki s ovog 4uma su već prolazili do nas, i možda nije sve bilo prikazano u najboljem svjetlu, ali znaju da je dobra ekipa i da će zaj**ancija bit zajamčena! Wink