znaci kod meka se nalazimo u 12h, krecemo prema grobniku od meka oko 12 30 na orehovici se nademo 12 45, (molim da rezervare napunite prije nego dodete bilo di, da nemoramo cekat), krecemo se prema grobniku svi grupno bez preticanja i prolazenja na crveno onaj koji bude iso prvi prema gore taj ce cijelo vrijeme bit prvi tako da nas ne bude na sve strane, nadam se dacete se s ovim slozit, Sto se tice rostilja broj mobitela sam dao vec par puta (0915690847 sole) cijena je 40 kn i pare primam do 4.3. najkasnije 5.3. (1.3. nisam u rijeci) vidimo se u sto vecem broju... pozz
POSTOVANJE DRAGI MOJI, ekipa je uvijek ok i vise od toga nema straha, koja ja poznam puno ljudi pa me zovu sa svih strana, evo htio sam samo rec da se mi nalazimo u gradu rijeci kod meka u 12, tako da na pisti smo oko 1 najkasnije 1 20, i onda kad dodete dodete, sto se tice rostilja ako ste zainteresirani javite mi se na telefon pa da se dogovorimo za novce, ljudi nadam se da cete se odazvat na poziv, te da cete provest taj dan u zajebanciji i novim poznanstvima,pozzz