@ X-Thug...ti sada tu govoris kako netko neknjizevni pise ,pa prvo obrati paznju na sebe pa onda na druge
prvo ja san se sprda jer ja rjetko kad napadam nekoga priko interneta,jedino ako koga triba branit
mene vis, smeta to kaje sad mali napisal kaj i svi ga napali...i bokte kad bi ja na zagorskom piso pol foruma me nebi kuzilo i svi mi bi srali dok ove dalmoše ne kuzim ni rijeci, neki put mi rijecnik treba njihov da skuzim kaj hoce, no oni lijepo uljudno pisu i dalje...a neko kaze kaj pa rafal na njega
zamisli, i ja u skoli neki put kazem promaje umjesto vjetrova il sl. i to onak iz zajebeje mi preslo u naviku...isto kak on, citajuci hr forume pokupil kaj, i kaje sad tu?
sta sad kazes da ne razumis sta pisen,al da negdi napisen kako ti j**** mater i sve po spisku i to na kineskom ti bi skuzia jer svi skuze kad neko prosipa uvrede,razumis ono sta zelis razumit...i dalmatinci uopce ne govore toliko nerazumljivo,aj da ti dodje neki bodul pa bi i skuzia mozda da ga nekuzis nesto,al ovako stvarno ne razumim sta vi ne razumite,a i ako ne razumis nesto pitaj,reci ce ti se,peace...no h8
sry eladio na off-u