Lijepa kolekcija svaka cast, jbg ipak si ti kolekcionarist!
ali prije svega mazohist
EVO danas su se napokon neke stvari počele riješavat po pitanju Zdravka, nakon "šamarčine" koju sam dobio ljetos od sugavih talijana from piaggio!
u travnju sam naručio od svog piaggio dealera zadnju desnu veliku masku (piaggio code; 42980050E1) i prednju desnu masku u 121 boji (42960050E1)
cijena zadnje maske s popustom 1290kn, prednja 950kn, čekao skoro 3 mjeseca da se plastike "obojaju" u piaggiu jer nemaju na stanju maske u toj 121 boji!maske stigle krajem lipnja, čim sam otvorio kutiju htio sam te pristigle maske razbit
razlog? nemaju veze sa old school 121 verzijom
nova desna maska "121" iz 2017 vs stara lijeva maska oem 121 iz 2003
gornja maska s ogrebotinom i naljepnicama je iz 2003, a ova donja siva je iz 2017
Nakon pretrpljenog shocka, skulirao sam se i kontaktirao dobavljača da je došlo do greške, on rekao da slikam plastike i da će mi se uskoro javit!Nakon 2 mjeseca natazenja s talijanima dobio odgovor da se #ebem i šta ja očekujem da će plastika stara 15 godina biti ista kao ova koja se sad "obojala", od para ništa jer plastike nisu došle oštećene u transportu, to je ta šifra sto si trazio i amen
posavjetovao se sa par SP gurua i došli smo do zajedničkog zaključka; iskopat maske proizvedene u prošlom desetljeću i tu kreće potraga! u HR sam uspio locirat desnu veliku masku 121 proizvedenu 2007 u HP motori iz Pule, cijena 1400kn!zvao ih kad sam uzeo onog mhr-a i još par sitnica sto su imali on stock i pitam Dejana jel ide šta niže maska 121 ako se uzme mhr spuh jer vidim da je već duze vrijeme prodajete? nazalost ne, cijena je i ovako već max. spuštena...kontam ovaj moj dealer mi je daje 100kn jeftinije, da si mi je i ti spustio za 100kn uzeo bi je momentalno,al ovako neću iz principa i pojedem gov#o
u par navrata sam mislio nazvat Dejana i reć šalji jebenu plastiku, al eto srećom nisam jer sam prošli tjedan na ebayu snimio lika iz Čakovca da prodaje hrpu stvari iz piaggio grupacije, uglavnom new/old stock stvari koje je danas dosta teško za nabavit (usudim se reć i nemoguće) i gle ima u ponudi desnu veliku masku 121 cijena 160 funti sa shippingom, nabavio broj i dogovorili se bez ebaya i provizija,pitao za datum proizvodnje kaze da je maska iz 2006 i dat će je za 1200kn, sta drugo reć nego prodano
pitao ga jel slučajno ima na stanju i prednju desnu u toj boji kaze nema, ali ima prednju v masku iz 2003 i prednji blatobran iz 2008,poslao slike i rekao šalji i prednji blatobran (bio je na ebayu 75 funti bez shippinga, pošto sam uzeo masku dao mi je blatobran za 550kn), a prednju V masku nisam uzeo unatoč tome sto je u istoj boji samo zato što je ona bezvezna ravna od prvog modela 97-01, da je bila od redizajna 02-05 i ona bi bila u kolekciji
maska i blatobran stigli danas iz Čakovca, kad sam otvorio kutiju bio sam sretniji od Natasche Kampush kad je pobjegla iz Priklopilove buxe
uljez se uoči na prvu
maska u sredini je 121 izrađen ove godine, gornja s naljepnicama i ogrebotinom je iz 2003 i zadnja je iz 2006 što je danas stigla!