bome primjerak pedesetke za oskara, svaka cast na ulovu.
jesu to jos gore orginal gume??? haha
yes, na njemu su rođene maxxis gume, baš jučer naručio aktualni model battlaxica pa kad stignu poslikam
Tommy - soba za Pežoe je prošli mjesec silom prilika morala bit prebačena na drugu lokaciju, u novoj garaži mi je haos, poslikam situaciju kad malo pospremam i izbacim regal koji izgleda kao da je sudjelovao na snimanju Smogovaca
Pupo - meni je ova plavo-crna kombinacija 2000/01 bila najjača za Runnere, iskreno nikad mi nije sijela ona narančasto-crna ili crveno-siva kombinacija boja
žena od koje sam uzeo Runnera ga je trebala prodat svom kolegi s posla za 500e uz uvijet da pali, a fora je što skuter od 2010 stoji odjavljen i ne pali, kvar bio u cdi-u i regleru naravno da sam rekao da su namotaji i instalacija izgorili i popravak je 2000kn s rukama i novim akumulatorom, ponudio 300e i sutradan ga otišli prepisat!
nažalost, na Runneru je ogrebana lijeva strana i prilikom pranja mini-washem skinut kvalitetan komad boje sa crne velike plastike u predjelu podnice i nakon tjedan dana boravka u garaži starom ispala cijev i probila V masku
za početak kupljeni novi oem sivi bubrezi + oem naljepnice za bubrege i prednje bočne maske
HP motori from PU su imali na stanju/rasprodaji prednju lijevu masku u azzuro siderale 280 kombinaciji, odmah piknuo i novi rezervoar benzine za Zdravka