Jasno mi je da ih nema vise, ali to je otimacina i prodaja muda pod bubrege. Nit je novo vozilo, nit itko moze jamcit za njega, i upitno je tko je prckao po njemu. Ne znam koja je kataloska vrijednost vozila bila kad su izasli, ali cim izade iz salona vozilo gubi 20% cijene i svaku godinu 5, ako netko ima podatak i ugrubo izracuna do danas koliko to vozilo vrijedi mislim da ce cijena biti daleko ispod 3k eura. Postoji jedna stvar, a to je 2t masina, za koju svi znaju kako ide i to ce uvjek prevagnuti covjeka da istrese kesu za tako nesto jer bu isel kak kuga. ko voli nek izvoli
ak se dobro sjećam, ti zadnji SP-i su se 2003 godine riješavali za 26-27tkn, a što se tiče kataloške vrijednosti SP-a znam da je kolega prošle godine uzeo SP-a iz 2002 godine i platio je 140kn poreza, tak da po toj računici ispada da po kataloškoj vrijednosti SP iz 2002/03 danas vrijedi max. 3 kile kuna
u međuvremenu sam nabavio i 3 oem gel/gumene naljepnice za fxr-a, naručio ih u jednom piaggio centru i to samo 2 komada, stigle 3 i zapakirane u 2 vrećice i prodaju se kao set
lik mi krene otkucavat naljepnice i vidim da ga te 3 naljepnice #ebu jer ne zna kako da ih računa;18kn komad ili 54kn za set,zove šefa na mob ovaj se ne javlja i lik kaže a ništa to je vjerovatno set za 18kn aka 6kn/kom
Fabrizio je na lageru imao novu prednju V masku u nijansi azzuro siderale 280, a budući da je na plavoj 50ki ista V maska oštećena i ogrebana ova je bila must have
ubrzo je nakon V maske stigla i oem trakica za dotičnu masku, dovoljan razlog da se otvori set naljepnica i štekne siva SP koja ide na V masku
uzimanje mjera/koordinata starih naljepnica i centriranje novih
plastika odmašćena antisilikonskim čistilom i nakon pol sata grijanja/odljepljivanja sve je na svom mjestu i posao odrađen bez mjehurića zraka ili otiska masnog prsta koji se vidi na prozirnom dijelu naljepnice